2777
2789
عنوان

تجربه خرید از بالش اوریوس

14029 بازدید | 17 پست

سلام به همه تون.

من توی اینستاگرام دیدم نبات و خیلی های دیگه دارن تبلیغ بالش اوریوس رو میکنن.

رفتم ازشون بالش خریدم. دیدم نوشته تخفیف 70 درصد داریم.

هیچی دیگه، پولشون رو واریز کردم. بعد گفتم چرا بالش رو نمیفرستید؟ گفتن دو ماه طول میکشه. البته گفتن ارسالمون یک ماهه ست اما ، 

30 روز بدون احتساب روز های تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها. که میشه حدود دو ماه.

بعد دو ماه گذشت. بازم نفرستادن.

اینستاگرام کامنت میذارم، کامنتم رو پاک میکنن.

اینو اینجا نوشتم که اگه خواستید ازشون بالش بخرید، بدونید که ارسال نمیکنن.

به مدیران تالار: اگه فکر میکنید اینایی که نوشتم واقعیت نیست، بهم پیام بدید که من همه اسکرین شات های خرید و واریز وجه و چت هامون رو براتون بفرستم که بدونید همه اینا واقعیه.

اینم اینجا نوشتم که بقیه گولشون رو نخورن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازشون خریدم تو تخفیف هول شدم!!! در صورتی که الان میبینم همییییشه تو تخفیف هستن!!!! 

بالش فرستادن سایز نوزادی!!!!! دوتا خریدم، یکی رو باز کردم دیدم اینجوریه، اون یکی رو باز نکردم، گفتم کوچیکه من اینجوری نمی‌خواستم میگه اون که باز نشد رو فقط پس بفرست

فرستادم میگه دوماه طول می‌کشه پولشو پس بدن 

اصلااااا راضی نبودم از کیفیتش! هیچیش!!!! افتضاحه! با اینهمه دبدبه کبکبه

سلام عزیزم بالش شما رسید؟ اگه آره ازش راضی هستید؟

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

سلام عزیزم بالشت به دستت رسید ؟ منم میدونستم که ارسالشون خیلی طول میکشه با اینکه توی تهران هستیم سوال کردم توی دایرکت ازشون گفتن دو ماه طول میکشه

و آدرس حضوری دادن گفت اگه تهرانی بیاین حضوری خرید کنید اول بالش ها رو ببینید بعد خرید کنید

رفتیم شو روم خوبی داشتن همه داشتن خرید میکردن

و اینکه توی شو روم همه سایز های بالش ها رو چیده بودن و هر دو مدل رو گذاشته بودن خوشحالم که از نزدیک رفتم دیدم

من سایز کویین و مدل مینی لوپس رو گرفتم توی باکس خیلی شیک بهمون تحویل دادن و رفتیم ولی اینو قبول دارم که انگار همیشه توی آف هستن و تخفیفشون واقعی نیست همون قیمت اصلی محصوله

در کل خرید خوبی بود

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

سلام عزیزم بالشت به دستت رسید ؟ منم میدونستم که ارسالشون خیلی طول میکشه با اینکه توی تهران هستیم سوا ...

شما از بالشت مینی لوپس کویین راضی بودید؟

من میخواستم حضوری برم بخرم، اما با دیدن این نظرات پشیمون شدم

شنیدم خیلی ها گردن درد شدن، تو سایت هم نوشتن یک ماه طول داره بهش عادت کنیم، من این همه پول بدم بد اذیت هم بشم!!!

شما از بالشت مینی لوپس کویین راضی بودید؟من میخواستم حضوری برم بخرم، اما با دیدن این نظرات پشیمون شدم ...

سلام عزیزم ما قبل عید حضوری رفتیم دو تا گرفتیم

بله راضی بودم واقعاً با کیفیت و لوکس بود

میکرو لوپس هم خوبه اون نرم تره من خودم نرم تر دوست دارم

همسرمم خیلی راضیه گردن درد نگرفتیم

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .