2777
2789
مرسی جواب دادی گلم...یعنی میگی خودم زندگی مونو خراب میکنم ؟؟

میگم مهربون باش ببخش تا خدا هم بهت ببخشه انشاله هرچی زودتر هم مادر میشی و دیگه به افکار منفی فکر نمیکنی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
میگم مهربون باش ببخش تا خدا هم بهت ببخشه انشاله هرچی زودتر هم مادر میشی و دیگه به افکار منفی فکر نمی ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه از بس فکرو خیال کردم دارم دیوونه میشم ........هرچی از خدا میخای بهت بده ❤️🥲

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دیروزم بهت گفتم تنها راه جدایی شما اینه که مشاور  پدر و مادرت رو با دلایل محکم قانع کن ...

یعنی جدا شم دیگه فکر طلاق تو سرم نیارم 

خانوادم محدودم نمیکنن بعد جدایی؟

ناراحت شدم  بخاطره خونوادت نمیتونی جداشی ذهنت بخاطره خونوادت درگیره واقعن بلاتکلیفی

منو جواب ندادید چرا منو نمیگید چندین بار پرسیدم

من کنکور تجربی امسال پیرا پزشکیان میارم؟

کی ازدواج میکنم؟

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
یعنی جدا شم دیگه فکر طلاق تو سرم نیارم  خانوادم محدودم نمیکنن بعد جدایی؟

منظورم از جدایی همون طلاقه میگم میدونی خودت رو با فکر کردن به طلاق وجدایی از یاد بردی میگم بزار یه مدت فکرت استراحت کنه و به جدایی فکر نکن اگه میخوای زود خوب شی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
منظورم از جدایی همون طلاقه میگم میدونی خودت رو با فکر کردن به طلاق وجدایی از یاد بردی میگم بزار یه م ...

نه خب باید زودتر تموم کنم اون از دو ماه پیش عجله داشت برای عروسی

الان حالش عادیه تو این لحظه  ولی در کل ته دلش پشیمونه  اگ شوهرتون تو پره ته دلش ناراحتی ...

چاق نیست هیکلش توپره ولی 

دقیقا میدونم ناراحته ولی اصلا نمیدونه باید چیکار کنه 

بنظرت قصد داره خونه رونگه داره ؟ 

ببخشید عزیزم وقتتو میگیرم  خیلی حالم بده دعات میکنم 

چاق نیست هیکلش توپره ولی  دقیقا میدونم ناراحته ولی اصلا نمیدونه باید چیکار کنه  بنظرت قص ...

اره میخواد خونه رو نگه داره 

همین روزا هم همه چیت درس میشه فقط صبر کن 

از هم جدا نمیشین

برا عروس شدنم صلوات