2777
2789
میشه درباره من هم بگین ۲۳ سالم  هست.

چی بگم عزیزم شما خوش قلبی مهربونی  یه مقدار حسودی متأسفانه زود باوری و به دیگران زود اعتماد میکنی که به نظر میاد چوبش هم خوردی یا میخوری نمیدونم چی بهت بگم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

حس ششمی جونم میشه جواب منم بدی مهربونم.....اخر زندگیمون چطوره حست نسبت به من و همسرم چیه همسرم داره خیانت میکنه ؟؟؟؟

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی بگم عزیزم شما خوش قلبی مهربونی  یه مقدار حسودی متأسفانه زود باوری و به دیگران زود اعتماد میک ...

حس ششمی جونم میشه جواب منم بدی مهربونم.....اخر زندگیمون چطوره حست نسبت به من و همسرم چیه همسرم داره خیانت میکنه

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....
ناراحت شدم  بخاطره خونوادت نمیتونی جداشی ذهنت بخاطره خونوادت درگیره واقعن بلاتکلیفی

ذهنم درگیره ترسم دارم تصمیمم جدیه بقیشو میسپارم بخدا 

عزیزمی 

یعنی خانوادم قبول نمیکنن گفتین بخاط خانوادت نمیتونی جدا شی 

تاره گفتین جدایی حتمیه

چی بگم عزیزم شما خوش قلبی مهربونی  یه مقدار حسودی متأسفانه زود باوری و به دیگران زود اعتماد میک ...

ممنون عزیزم. 

درباره ازدواج. هر راهی میرم نمیشه.  الان واقعا حس بدی دارم ار مشکلی دلرم یعنی 

پسر عمم اومدن گفتن ولی گفتن تا بعد دانشگاه پسره گفت من نمیتونم با آشنا ازدواج کنم 

عاشق کسی بودم یک سال نیم دوسش داشتم اونم رو حرفش زد گفت نمیتونم لا غریب ازدواج کنم 

مشکل من چیه عزیزم . من کجای رفتارم بده. تا جایی که خودم میدونم با هیچ کس بد نیستم. چرا  این جوری سرم اومده ‌

باور نمیکنید از  زندگیم افتادم. همش میگم خدا هست . بلاخره کمکت میکنه.

بلاخره نجاتت میده. 

یه چیزی میشه بلاخره. 

ولی بازم  نا امید میشم 😔😔😔😔

حتی نمیخوام زنده باشم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

نمیخام اذیتت کنم هر کدومو میتونی بگو فقط 

@فندق_جانم    

برای شما رو جواب دادم قبلا عزیزم آدم از آینده خبر نداشته بهتره این حالت اضطراب رو از خودت دور کن شما اولین نفر و آخرین نفر نبودی که توی عقد میخوای جدا بشی ولی با ادامه این روند بیماری‌ها جسمی و اعصاب مبتلا میشی و شروع زندکی دوباره برات سخته

برای شما رو جواب دادم قبلا عزیزم آدم از آینده خبر نداشته بهتره این حالت اضطراب رو از خودت دور کن شما ...

مرسی عزیزم 

برای اون خانم میخواستم جواب بدین 

چجوری میشه بگین چکار کنم حالم خیلی بده 

هم باید نامزد و خانوادم راضی کنم 

هم درد جدایی هست 

ممنون عزیزم.  درباره ازدواج. هر راهی میرم نمیشه.  الان واقعا حس بدی دارم ار مشکلی دلرم یع ...

عزیزم شما هیچ ایرادی نداری اتفاقا خیلی هم دختر خوبی هستی ولی میدونی خودت رو دست کم می گیری و دیگه اینکه خیلی زود به دیگران اعتماد میکنی و اینکه خیلی زود خودمونی میشی عزیزم دوست اولی ذاتش کثیف بود و تنها هدفش لذت و هوا و هوس بود و متأسفانه با حرفای گول زنندش شما رو بازیچه قرار داده واینکه پسر عمت هم دو دل بود ولی راضی به ازدواج نمیشه عزیزم صبور باش و منتظر بمون انشاله خواستگار خوبی داری ولی خودت برا ازدواج پا پیش نزار چون از سادگیت سو استفاده میشه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
حس ششمی جونم میشه جواب منم بدی مهربونم.....اخر زندگیمون چطوره حست نسبت به من و همسرم چیه همسرم داره ...

عزیزم چون همسرت قبلا بهت خیانت کرده قرار نیست که دوباره تکرار کنه عزیزم شما با فکر کردن  به گذشته آیندت رو خراب میکنی به نظرم نوع ارتباط با همسرت فقط به رفتار خودت بستگی داره 

عزیزم شما هیچ ایرادی نداری اتفاقا خیلی هم دختر خوبی هستی ولی میدونی خودت رو دست کم می گیری و دیگه ای ...

اخه دیگه امیدی ندارم. شاید این انتظار تا ۳۰ سالگیم باشه. 

اون آدم خیلی بهم بدی کرد خیلی. 😔😔😔 هیچ وقت نمی بخشمش. اون رفته پی خوششیش  و من هرروز باید عذاب بکشم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

عزیزم چون همسرت قبلا بهت خیانت کرده قرار نیست که دوباره تکرار کنه عزیزم شما با فکر کردن  به گذش ...

مرسی جواب دادی گلم...یعنی میگی خودم زندگی مونو خراب میکنم ؟؟

عزیزم میشه بگی چجور حالم خوب کنم

عزیزم من دیروزم بهت گفتم تنها راه جدایی شما اینه که مشاور  پدر و مادرت رو با دلایل محکم قانع کنه وگرنه اونا راضی به جدایی نمیشن چون احساس گناه میکنن و فکر میکنن با جداییت بهت ظلم کردن عزیزم شما چند ماه بعد از جدایی دوباره حالت خوب میشه اگر میخوای زودتر خوب شی به فکر طلاق نباش تا بتونی از تفریحات و مشغولیات سالمت لذت ببری