2777
2789
@پسرم_همه_دنیام_    

ببین باید خودت بدونی کی توروناراحت می‌کنه کی توتصمیمت دخالت می‌کنه خاهرته یامادرته 

نمیدونم کی حسودیت می‌کنه ولی بدون حسودداری 

نامزدتودوست نداری بنظرم اگ اون فکرای ک تومیکنی کناربزاری

ب نامزدت علاقمندمیشی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین باید خودت بدونی کی توروناراحت می‌کنه کی توتصمیمت دخالت می‌کنه خاهرته یامادرته  نمیدونم کی ...

مادرم دخالت میکنه 

نمیتونم من قبل عقد این فکرا رو گزاشتم کنار و عقد کردم بدتر شدم از ظاهرو هیکلش و اینا خوشم نمیاد هیچ حسی بهش ندارم حالم کنارش بد میشه

ببین باید خودت بدونی کی توروناراحت می‌کنه کی توتصمیمت دخالت می‌کنه خاهرته یامادرته  نمیدونم کی ...

عزیزم میشه از ازدواج منم بگین؟

چندسال دیگه س؟اشنا یا غریبه؟

حس میکنی به اونی که میخوام نمیرسم؟

@پسرم_همه_دنیام_  

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
خودتم حس ششمی؟

بله ولی فعلا تمرکز ندارم عزیزم اشتباه درمیاد

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
از فندق جان پرسیدی؟

ن

عزیزم شما تنها وسواس انتخاب نداری بلکه وسواس فکری هم داری و بهتره با یه مشاوره ارتباط بگیری چون الان ...

میشه درباره من هم بگین ۲۳ سالم  هست. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

طلاق میگیری حتمن  آدمای حسوددورورتن  بعدک طلاق گرفتی سرنوشتت کلاعوض میشه عاشق میشی  ...

میشه به منم بگین. ممنو میشم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

یعنی مرگ یه بار شیون یبار ..حرفتو راحت به خانوادت ونامزدت بزن وتمومش کن هی غصه نخور

میشه به منم بگین