2777
2789
عنوان

چجور بعضیا انقدد خوشبختنن

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 82 پست

باور کنید شما اگر پول، خونه و ماشین، خوشگلی، تیپ و قیافه هم داشته باشید اما راه درست خوشبختی و شاد بودن رو پیدا نکنید فایده ایی نداره

زندگی زیباست، اگر زیبا زندگی کنیم.💖

راست میگی. خیلی وقته بهم ثابت عدالتی در جهان نیست

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای دیدن زندگی بقیه . سعی کن یه قدم برا زندگی خودت برداری . همه چیز قابل تغییره ناامید نباش

نمیشه بخدا نمیشه تا وقتی خانواده شوهر دخالت کنن و شوهرت نخواد تغییری کنه و همینجوری باشه . هیچی تغییر نمیکنه 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
منم همیشع میگم خوشبحال اونایی ک شوهر کردن و خوشبختن اخه چطوری اینقد خ شبختن وشوهراشون بهشون احترام ا ...

خیلیا ظاهر سازی میکنن مث منو که مدام میگن خوشبحالت نزدیک مادرشوعرتی هواتو داره و‌‌...ولی خودم می‌دونم و دلم نمیگم خوبه یا بد ولی خب ...

باور کنید شما اگر پول، خونه و ماشین، خوشگلی، تیپ و قیافه هم داشته باشید اما راه درست خوشبختی و شاد ب ...

همینا برای خوشبخت بودن کافی نیست؟

خود پول به تنهایی باعث خوشبختی آدم میشه 

خانم هستم 

باور کنید شما اگر پول، خونه و ماشین، خوشگلی، تیپ و قیافه هم داشته باشید اما راه درست خوشبختی و شاد ب ...

حق 

هیچکس زندگیش کامل نیست 

همیشه یه چیزی گیر میاد واسه غصه خوردن

مهم اینه بتونی شاد باشی باهمون داشته های اندک

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اسی مژه هات بلند شد؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نمیشه بخدا نمیشه تا وقتی خانواده شوهر دخالت کنن و شوهرت نخواد تغییری کنه و همینجوری باشه . هیچی تغیی ...

خانواده رو که میشه . ولی اول اول از همه باید یکاری کنی که شوهرت بخواد تغییر کنه بعدشم کم کم بقیهاش حل میشه . تو همون نمیشه کلمه میشه وجود داره . ذهن خودتو محدود بکنی نمیشه اره اتفاق نمیفتع ذهنت محدود نکن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بخدا تاثیر داره ادم یه موفقیت کوچیک بدست بیاره کلی دلش اروم میشه ولی وقتیی هیچ چیزی هنوز نشده و واقعا تلاشم کرده باشیی خیلی ادم ناراحت میشه☹