2777
2789
عنوان

چجور بعضیا انقدد خوشبختنن

831 بازدید | 82 پست

هم عروسی کردن هم شاغلن هم شانس دارنن هم همه چی دارن

اونوق ما مستجریمم معلوم نیس باید کجا بریمم حتی کار مربوط به رشتمم بم نمیدن عروسی نکردم هیچی حس افسردگی دارمم سنمم داره میره بالااا از لحاظ طاهری از من خیلی پایین ترا به موقعیتاا خیلی بهتری رسیدن اونوق من اینجوری 

حس میکنم دارم افسرده میشم 

😢😢😢😢😢😢بخدا زندگیم انگار قفل شده شده خسته شدمم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشع میگم خوشبحال اونایی ک شوهر کردن و خوشبختن اخه چطوری اینقد خ شبختن وشوهراشون بهشون احترام ارزش میزارن اونوقت من هیچ ۸ساله ازدواج کردم هیچکدومشون تجربه نکردم خیلی بده واقعا خدا دل ما ها رحم کنه واقعا من افسرده شدم پیر تا کی نگاه زندگی های مردم کنم اخه ظلم ستم تا کی😭😭😭

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
منم همیشع میگم خوشبحال اونایی ک شوهر کردن و خوشبختن اخه چطوری اینقد خ شبختن وشوهراشون بهشون احترام ا ...

به جای دیدن زندگی بقیه . سعی کن یه قدم برا زندگی خودت برداری . همه چیز قابل تغییره ناامید نباش

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

منم ۳۳ سالمه زندگیم قفل شده انگار دیگه خسته شدم نه ازدواج نه بچه نه شغل :/

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

دقیقا یکی از دخترهای دانشگاه که یه سال ازم کوچیکتره

هم ازدواج کرده یه سال میشه 

هم یه جای خوب مشغول به کار شده 

هم داره ارشد میخونه 

اون وقت من چی حتی تو یه چیز پیشرفت نکردم دلم خوش باشه حداقل ازدواج میکردم