2777
2789
عنوان

سرطان لعنتی😭

982 بازدید | 58 پست

پدرشوهرم سرطان لوزالمعده داره.دوسال داشت و نمیدونست،هنوز شیمی درمانی رو شروع نکردن از یکشنبه...چندروز نمیتونه خوب غذا بخوره همش میگه از گلوم پایین نمیره،همش میگه یچی بدین بخورم بره پایین غذام😭😭😭

تروخدا بگین چیکار کنم؟شنبه باید ببریم دکتر تا اون موقع چیکار کنیم😭😭😭

امروز میگه همه بیدار باشن من بخوابم انگار میترسه.به مادرشوهرم میگه دستمو بگیر بخوابم 😭

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه تو این دو سال هیچ علائمی نداشت😢

نه فقط یکم درد ولی میترسید بره دکتر میترسید چیز بدی داشته باشه ولی بخاطر تنگدستی به هیچکس نگفت درد داره

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اللهم اشف کل مریض

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

چه دردناک

خدا شفاشون بده

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

به حق همین روز عزیز امیدوارم خدا شفاش بده 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀