2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر خانواده شوهرم

266 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من ۲ ساله نامزدم  خانواده شوهریم نزاشتم یه اب خوش از گلوم بره حتی میگن عروسی ما میگیم چیکار کنیم نمیزارن اختیار  شوهرمو داشته باشم میگن ارایشگاهو ما میبریم جایی که دوس داریم تالارو ما جایی میگیریم که دوس داریم لباس عروسو با ما میریم انتخاب کنیم  شوهرم دوتا عمه داره که انگار حکم مادر شوهرو دارن اینقدر دخالت میکنن حرف در میارن که نگو میگم باید قطع ارتباط کنی باهاشون میگه عمم برام مثل مادره  میگم میخام ارایشگاهو جایی که دوس دارم برم میگه خواهرم دلش میشکنه بزار اون ترو ببره جایی که میخاد بخدا خیلی خستم میخام طلاق بگیرم اما برام سخته بنظرتون چیکا کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا نیست. من دوبار ازدواج کردم تو هیچکدومشون این حرفا نبود. تو خانواده و اشناهاذهم ندیدم همچین ...

من زیاد دیدم

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم

تورو خدا به خاطر این چیزها می خواهی زندگیتو بهم بزنی وارد زندگی بشوی یواش یواش گرم زندگی می شوید خودت می مونی با شوهرت خدانکرده اسم طلاق بندازی رو خودت ایا تضمینی هست که ادمی بیاد سراغت غیر از فامیلهاش خودش بد بود می خواهی چکار کنی اینقدر زندگی رو سخت نکنیم الان خارجی ها با مراسم ساده عروس ارایش ساده همه با خوشحالی می رون سر زندگیشون