2777
2789
عنوان

تقاص میده؟

481 بازدید | 30 پست

با خواهش و التماس منو سه سال تو رابطه نگه داشت میگفت صبر کن شرایطم جور بشه و ..‌. 

اواخر ولی اینقدر بهم توهین کرد و تحقیرم کرد و ی حرفایی زد ک بگه من کمم و ... و همه تقصیرارو هم گردنم انداخت و رفت.اینقدر اعتمادبنفسم پایین اومده ک شبا بزور میخوابم.الان اون میره راحت زندگی میکنه؟

ناراحت نباشی تقاص میده

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بگردم🥺💔حتما تقاص میده 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما سه سال 

من ده سال

کلی اصرار کرد ک منتطرم بمون منتظرش موندم رف با یکی دیگه ازدواج کرد بچه دار شد

و الانم خوشبخته 

اونی هم ک تقاص پس داد و داره زجر میکشه منم

شاید همچین ادمایی تو این دنیا تقاص پس نمیدن بخاطر همین خوش و خرم دارن زندگی میکنن

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

یه تقاصی میده که خون به حالش گریه کنن الکی نیست دنیایه ما خدا داره

تجربه شده 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
چطور ناراحت نباشم؟اینقدر بدبین شدم به همه

اایشالا درست میشه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

ب فکر خودت باش زندگیت بساز اونم چه بلایی میاد سرش میاد تفاوتی تگ شرایط شما نمیکنه کسی آدم افسرده رو دوست نداره از رابطه قبلی فقط تجربه اش نگه دار و بقیش بریز دور دوباره شروع کن 💪کاری که من کردم سپردم ب خدا 

مطمئنی؟خودت دیدی تقاص بدن اینجور آدما؟

آره من به کارما و تقاص پس دادن معتقدم.

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
یه تقاصی میده که خون به حالش گریه کنن الکی نیست دنیایه ما خدا داره تجربه شده 

همون اول نمیخواستمش اینقدر اومد بهم محبت کرد و ...بعد از دو سه سال پذیرفتمش.سه سال با هم بودیم خون به دلم کرد.مطمئنین تقاص میده؟

همون اول نمیخواستمش اینقدر اومد بهم محبت کرد و ...بعد از دو سه سال پذیرفتمش.سه سال با هم بودیم خون ب ...

من که تجربه کردم خدا شاهده  سپردم طرفو به خدااا 

نتیجه زیبایی هم دیدم🤌🙃

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
من که تجربه کردم خدا شاهده  سپردم طرفو به خدااا  نتیجه زیبایی هم دیدم🤌🙃

بهم گفت تو عرضه نداری و شاغل نیستی.تلاش نکردی تو زندگیت.درصورتی ک اینجوری نیست‌.اونوقت خودش داره همش پیشرفت شغلی میکنه بخاطر باباش.خب راتو بگیر برو چرا منو تخریب میکنی.

شما سه سال  من ده سال کلی اصرار کرد ک منتطرم بمون منتظرش موندم رف با یکی دیگه ازدواج کرد بچه ...

ده سال واقعان یک مردچقدرمیتونه لاشی باشه اصلن مگه داریم مگه میشه هم بهترخواهرمن که همچین لاشی رفت مطمن باش این ادم به دردزندگینمیخورده کسیکه اینقدربی وجدانه