با خواهش و التماس منو سه سال تو رابطه نگه داشت میگفت صبر کن شرایطم جور بشه و ...
اواخر ولی اینقدر بهم توهین کرد و تحقیرم کرد و ی حرفایی زد ک بگه من کمم و ... و همه تقصیرارو هم گردنم انداخت و رفت.اینقدر اعتمادبنفسم پایین اومده ک شبا بزور میخوابم.الان اون میره راحت زندگی میکنه؟
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
ب فکر خودت باش زندگیت بساز اونم چه بلایی میاد سرش میاد تفاوتی تگ شرایط شما نمیکنه کسی آدم افسرده رو دوست نداره از رابطه قبلی فقط تجربه اش نگه دار و بقیش بریز دور دوباره شروع کن 💪کاری که من کردم سپردم ب خدا
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
شما سه سال من ده سال کلی اصرار کرد ک منتطرم بمون منتظرش موندم رف با یکی دیگه ازدواج کرد بچه ...
ده سال واقعان یک مردچقدرمیتونه لاشی باشه اصلن مگه داریم مگه میشه هم بهترخواهرمن که همچین لاشی رفت مطمن باش این ادم به دردزندگینمیخورده کسیکه اینقدربی وجدانه