2777
2789
عنوان

تقاص میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری کرده ک راحت بری

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پس عزیزمن چراخودتومیخوری روخودت کارکن ازاین به بعدبچسب

شما ک همه پستای منو خوندین تقریبا.بنظرتون همچین آدمی میتونه درست زندگی کنه؟اینقدم تا ی مشکل پیش میومد میزد تو سر خودشو میگفت من بدرد نخورم.تو خیلی قوی هستی خوشبحالت و...

حالم بد میشد ازین رفتارا.یا اینکه حسادت میکرد با دیگران

شما ک همه پستای منو خوندین تقریبا.بنظرتون همچین آدمی میتونه درست زندگی کنه؟اینقدم تا ی مشکل پیش میوم ...

زن بایدبه مردتکیه کنه مردیکه اینقدرضعیفه چطورمیخوادتوتلاطمهای زندگی دوام بیاره وشمابهش تکیه کنی اون بایدشمارودلداری روبده تومشکلات شماپشتت به اون گرم باشه

چطوری باهم آشنا شدین؟ این خیلی مهمه

هم دانشگاهی.تو دانشگاه کسی نبود ک این واسطه نکرده باشه.منم قبول نمیکردم.تا بعد از سه سال ک گفتم خب بنظر آدم خوبیه و ...و بهش فرصت دادم

زن بایدبه مردتکیه کنه مردیکه اینقدرضعیفه چطورمیخوادتوتلاطمهای زندگی دوام بیاره وشمابهش تکیه کنی اون ...

دقیقا دیگه کمرم شکسته بود.هر چی میشد میزد تو سر خودش ک ای کاش من بمیرم.من بی عرضم من فلانم.بعد ک دیگه منم بریده بودم و هیچی نمیگفتم شرو کرد به تخریب من

هم دانشگاهی.تو دانشگاه کسی نبود ک این واسطه نکرده باشه.منم قبول نمیکردم.تا بعد از سه سال ک گفتم خب ب ...

ببین کلا برای ازدواج کسی معرفی کنه بهتره تا اینکه از دانشگاه و همکار و دوست و خیابون آدم بخواد پیدا کنه ....البته این نظر منه ....

دقیقا دیگه کمرم شکسته بود.هر چی میشد میزد تو سر خودش ک ای کاش من بمیرم.من بی عرضم من فلانم.بعد ک دیگ ...

این ادم مریضه شماروهم ازلحاظ روحی بهم میریزه دندون خراب بایدکندانداخت دورتادیرنشده

این ادم مریضه شماروهم ازلحاظ روحی بهم میریزه دندون خراب بایدکندانداخت دورتادیرنشده

انداختم دور.ولی توهیناش تو مغزمه و اعصاب و زندگیمو بهم ریخته