2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 50 پست
خخیانت وقتی طرف میاد تموم زرنگیاش با احساسات بازی می‌کنه دیگه در مورد تمام آدما نظرت عوض میشه

من یبار کسیو دوست داشتم ولی جلوی خودم گرفتم حرفای احساسی میزد ک قبولش کنم ولی من منطقی تصمیم گرفتم گفتم این ادم ک هیچی نشده داره احساساتی حرف میزنه معلومه یچیز تو سرشه تو رابطه نبودم باهاش دورادور میشناختمش طرف با چندتا دختر بعد ها فهمیدم بوده 

ملاک هام متفاوته 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه رفتی سراغ دوس پسر یعنی خودت خیانتکاری به همسر آینده ات به بچه هات... توقع داری خودت خیانت ...

امان از مغز های پوسیده 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

بوی گند مغز پوسیدتدن تا اینجا میاد ببند درشو 🤢🤢🤢🤢

اهوم هم عقیده ایم پس😂

😂😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
من یبار کسیو دوست داشتم ولی جلوی خودم گرفتم حرفای احساسی میزد ک قبولش کنم ولی من منطقی تصمیم گرفتم گ ...

آآره کار خیلی خوبی کردی احساسات باعث میشه که چشماتو رو بدی‌های طرف ببندی

بادل بازی نکن تاوان داره
خخیانت وقتی طرف میاد تموم زرنگیاش با احساسات بازی می‌کنه دیگه در مورد تمام آدما نظرت عوض میشه

کلا چ پسر چ‌دختری ک تو رابطه میرن اصلا درست نیس تهش همین میشه یا اگ نشه مشکلات دیگه بوجود میاد 

.
امان از مغز های پوسیده 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮 بوی گند مغز پوسیدتدن تا اینجا میاد ببند درشو 🤢🤢🤢🤢

بوی استفراغ شمام فضای سایت رو به گند کشید

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
آره با هر دوتا همزمان دوست شو اونام همزمان با چند نفر دیگه دوست میشن فقط خدایی ببین چه زمونه آیی&nbs ...

قبلا که وفادار بودم با یکی دیگه بودن خب که چی در هر صورت وفادار باشی یا نه اونا خیانت خودشون میکنند

قبلا که وفادار بودم با یکی دیگه بودن خب که چی در هر صورت وفادار باشی یا نه اونا خیانت خودشون میکنند

ببزار بزار یه چیزیو رک بهت بگم تو دیگه طرز فکرت نسبت به رابطه دیگه عوض شده

بادل بازی نکن تاوان داره
آآره کار خیلی خوبی کردی احساسات باعث میشه که چشماتو رو بدی‌های طرف ببندی

درسته 

این دخترخانوم هم‌میتونن منطقی تصمیم بگیرن ک همه ادم ها مثل هم نیستن وقتی با پسری ک ارتباط گرفتن و مخفی کردن از خونوادشون تهش همینه 

ولی ادمای خوبی هم تو دنیا وجود داره 

.
بوی استفراغ شمام فضای سایت رو به گند کشید

اره رو ادم های مثل تو استفراغ کردیم برو سجاده ات رو اب بکش نیا اینجا تا بیشتر از این روت استفراغ نکنن  

حوصله جواب دادن به مجهول حالی مثل تورو ندارم ادم هم حسابت نمیکنم ک جوابت بدم حالا هرجی دوست داری ریپ بزن