از دوست پسرم جدا شدم به این یقین رسیدم پسرا لیاقت وفاداری ندارن اینبار میخوام دو تا دوست بگیرم و خیانت کنم یه جوری م مغزم میگه مهم نیس دلشون بشکنه تو دلت شکست کی براش مهم بود
خخیانت وقتی طرف میاد تموم زرنگیاش با احساسات بازی میکنه دیگه در مورد تمام آدما نظرت عوض میشه
من یبار کسیو دوست داشتم ولی جلوی خودم گرفتم حرفای احساسی میزد ک قبولش کنم ولی من منطقی تصمیم گرفتم گفتم این ادم ک هیچی نشده داره احساساتی حرف میزنه معلومه یچیز تو سرشه تو رابطه نبودم باهاش دورادور میشناختمش طرف با چندتا دختر بعد ها فهمیدم بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امان از مغز های پوسیده 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮 بوی گند مغز پوسیدتدن تا اینجا میاد ببند درشو 🤢🤢🤢🤢
بوی استفراغ شمام فضای سایت رو به گند کشید
دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم