elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3907 عنوان بارداری 44 بازدید | 6 پست سلام یه سوال دیگه هم دارم شنیدم بعضیا میرن سونو ان تی و میگن همه چیز خوبه اما طرف میره امینو انجام میده و میگن سندروم داره بچه با این تفاسیر ان تی ب درد نمیخوره؟؟؟؟ مامان یه دخمل گوگولی 1402/04/08 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3907 اگه ان تی سالم باشه که آمینو نمیفرستن میگفت ب اصرار خودش براش نوشته دکتر نمبدونم تو همبن نی نی سایت نوشته بود مامان یه دخمل گوگولی
eliiigooliii عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1151 میگفت ب اصرار خودش براش نوشته دکتر نمبدونم تو همبن نی نی سایت نوشته بود نه من خودم تا حالا نرفتم اما اخیرا تو مطب دکتر دختره درصد ریسک آن تی براش یکم بالا بود دکتر بهش گفت باید بری امینوسنتزمن دوتا بارداری داشتم هردو ان تی سالم بود و تا حالا آمینو سنتز ندادم
elijj مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3907 نه من خودم تا حالا نرفتم اما اخیرا تو مطب دکتر دختره درصد ریسک آن تی براش یکم بالا بود دکتر بهش گفت ... عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه و سلامت باشن من یکم استرس دارم مامان یه دخمل گوگولی
eliiigooliii عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1151 عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه و سلامت باشن من یکم استرس دارم مرسی مهربونماصلا استرس نداشته باش عزیزم،استرس از همه چی بدترهدور از جون سابقه ژنتیکی اگه ندارین احتمالش خیلی بعیده