2777
2789
عنوان

بنظرتون عدد بتام نرماله ؟

157 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

میشه کمکم کنید ببینید عدد بتام نرماله یا نه امروز همه جا بسته اس ازمایش تکرار ۴۸ ساعته بدم 🥲

آخرین پریودیم ۳ ۴ خرداد بود لکه بینی  ۲۸ خردادماه داشتم 

سه شنبه پری روز آز بتا دادم ۵۵۸۶  بود 🤔 دیروز رفتم دکتر گفته میشه ۵ هفته ولی برام سونو انجام نداد گفت زوده خیلی نگرانم 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که بالاست لک بینی و اینا هم نداری  برا چی نگرانی؟برا من ۵ هفته و یک روز ۲۸۰۰ بود تا جایی ک ...

نه لکه بینی ندارم گفت داشتی شیاف استفاده کن 

نگرام چون اسفند دوقلویی سقط داشتم رسیدگی نکردن و تو پنج هفته قلبشونو دیدن 

منم ۵ هفته بتام ۵۱۲۳ بود سه قلو بود

عزیزم تبریک میگم 😍 

اخه من اسفند سقط دوقلویی داشتم عدد بتام برا اونا ۱۰۰۰ بود 

الان عجیبه بازم تو پنج هفته برا اونا قلبو دیدن اما الان برام ننوشت سونو میترسم چیزی شه 

نه لکه بینی ندارم گفت داشتی شیاف استفاده کن  نگرام چون اسفند دوقلویی سقط داشتم رسیدگی نکردن و ...

ربطی به رسیدگی نداره منم  بارداری اولم سقط شد معمولا بچه هایی که یه مشکل کروموزومی چیزی دارند زیر ۱۲ هفته سقط میشه ۵ هفته رسیدگی خاصی نمیخواد همون شیاف در صورت لک بینی هست که اون اکثرا میگن تا صدای قلبش رو نشنیدی بهتره استفاده نکنی ولی این باز دکترا نظرشون فرق داره