2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ تا ولی خب هیچ حقی ندارم تا بگن برو بیرون از خونه دهنم بستس ۱۴ تام چیزی نیست

ن عزیزم غصه نخور هیشکی زن و عروس خوبشو بخاطر مهریه کم طلاق نمیده  خیالت راحت آسون گرفتی خدا هواتو داره و خوشبخت میشی ان شاء الله 

منم 7سال پیش مهریه مو بخشیدم  خداروشکر اخلاق ومحبتش بیشتر شد 

چیکار میتونم بکنم پشت قباله یا چی؟

برو با ی وکیل صحبت کن اینجوری بهتره حق و حقوق ضمن عقد رو بنویس مثل حق طلاق حق سکونت حق حضانت فرزند

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
بعد من باهمسرم صحبت کردم خیلی ناراحت شدم گفت بعد عقد همه چیو درست میکنیم الان همسرگ راضی شده مهریه ر ...

یه بار شنیدم یکی گفت میشه اما دردسر داره

بنظرم پاشو یه وقت مشاوره از وکیل بگیر برو باهاش صحبت کن

اگرم نشد بگو همسرت حقوقت رو بده

و چیزی به اسمت بزنه

پدر و مادرت چه ساده ان

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

بنابراین، در حال حاضر همه دادگاه ها ی خانواده می بایست طبق رأی دیوان عدالت اداری عمل نمایند. بنابراین امکان افزایش بعد از عقد وجود نخواهد داشت و ازدیاد میزان جزء نیست، فقط یک تعهد و هبه از سوی مرد به زن است که عنوان و امتیاز را ندارد.

برو با ی وکیل صحبت کن اینجوری بهتره حق و حقوق ضمن عقد رو بنویس مثل حق طلاق حق سکونت حق حضانت فرزند

شوهرم خوبه ها ولی مادرشوهرم سلطیه س شوهرم میگه هرچی هست بگیر که اگه خدایی نکرده چیزی شد دستت بجایی برسه 

قشنگ خانوادش خانواده منو پوست کندن

بعد من باهمسرم صحبت کردم خیلی ناراحت شدم گفت بعد عقد همه چیو درست میکنیم الان همسرگ راضی شده مهریه ر ...

این که مهریه رو زباد کنی نمیدونم میشه یا نه

ولی حوایت باشه اکه خونه یا ماشین و زمین به نامت کرد هرچی امضا میکنی رو بخون توش نوشته نشده باشه که به ازای مهریه کرفتی

اون کوقع یعنی اکه خونه به نامت بزنه انگار مهریه ات رو گرفتی بعدا مهریه همون ۱۴ سکه بهت تعلق نمیگیره

یه بار شنیدم یکی گفت میشه اما دردسر داره بنظرم پاشو یه وقت مشاوره از وکیل بگیر برو باهاش صحبت کن ا ...

خانواده م ساده نبودن خودم کردم

هرچی گفتن ن گفتم خودم میخوام شوهرمم قول داد الانم یمگه رو حرفم هستم فقط میخوام ببینم میشه یا ن

شوهرم خوبه ها ولی مادرشوهرم سلطیه س شوهرم میگه هرچی هست بگیر که اگه خدایی نکرده چیزی شد دستت بجایی ب ...

پس بیشتر حواست به شوهر و زندگیت باشه همسرت که خوب باشه و پشتت باشه ی دنیا ارزش داره 

من مهریم ۲۱۴ تا سکه اس و ۳ دونگ خونه ،۱۱ ساله ازدواج کردم و ۲ تا بچه دارم مادرشوهرم از روز اول عقد تا همین چند روز پیش اذیتم کرده و میکنه ولی من همیشه روی خوش نشون دادم .زندگیم با همسرم که خیلی خوبه از همه چیز واسم با ارزش تره و اونقدر ارزش نداره مادرشوهرم که بخوام وقتمو باهاش تلف کنم و باهاش دعوا راه بندازم

چند روز پیش همسرم داشت با مادرش تلفنی حرف میزد و رو ایفون بود مادرش یهو گفت اون زن فضولت کجاست من اون لحظه میتونستم کلی جوابشو بدم ولی فقط سکوت کردم همین