2777
2789
عنوان

دارم میمیرم...

2145 بازدید | 16 پست

دیشب از ته دلم دعا کردم ک اگه صب بیدار شدم دیگه درد نداشته باشم چون دیگه واقعا کشش ندارم خسته شدم اول صبمو با حالت تهوع شدید شروع میکنم انگار سم ریختن تو بدنم ،دور از جونتون اینقد حالم بد میشه ک  رب ساعت فقط تو سرویس میمونم بخاطر حالت تهوع و گلاب ب روتون استفراغم

دیگه اخراش از حال میرم و جونی برام نمونه خواهش میکنم برام دعا کنین تموم رگای بدنمو استخون ب استخونم درد میکنن😭خدایا امیدوارم هیچکی این دردو نکشه

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیمی درمانی میشه نگران نباش یه مدت اینب بعد خوب خوب میشی مادرشوهر منم موقع شیمی حالش بد بود الان ...

میتونم بپرسم چن وقت درگیرش بودن؟و اینکه چ سرطانی داستن من واقعا دارم کم میارم

عزیزم این درد برا سرطانه یا عوارض شیمی درمانیه؟

عزیزم درد شیمی درمانیه مثل سمه اروم و قرار ندارم 

عزیزم درد شیمی درمانیه مثل سمه اروم و قرار ندارم 

ینی دردش از خود سرطانه بیشتره؟

من چن ماهه سینه هام درد میگیره تیر میکشه ولی یه دکتر بهم گف معمولا وقتی دردناکه خطرناک نیس بی دردا خطرناک ترن

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
ینی دردش از خود سرطانه بیشتره؟ من چن ماهه سینه هام درد میگیره تیر میکشه ولی یه دکتر بهم گف معمولا و ...

من توده تو سینه م حس میکردم ولی نمیدونستم سرطانه درد داشتم ولی دردش انچنان زیاد نیس اما یادمه یه بار خوردم ب دستگیره در اینقد دردم گرف ک مرگو با چشام دیدم 

من توده تو سینه م حس میکردم ولی نمیدونستم سرطانه درد داشتم ولی دردش انچنان زیاد نیس اما یادمه ...

با سونو تنها مشخص میشه اگه چیزی باشه؟

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
با سونو تنها مشخص میشه اگه چیزی باشه؟

با سونو مشخص میشه ولی واسه اینکه مطمئن بشن نمونه برداری میکنن ک قطعیه و نوع توده رو مشخص میکنه

شما توده حس میکنین؟

میتونم بپرسم چن وقت درگیرش بودن؟و اینکه چ سرطانی داستن من واقعا دارم کم میارم

معده بود حالشم بد بود الان کاملا اوکیه

سنشم بالاس ‌ ماشالله روبراهه

سرطان سینه که درمانش قطعیه🙂 این دوران شیمی رو بگذرونی کاملا خوب میشی

فقط شیمی یخورده اذیت میکنه گوارش رو

معده بود حالشم بد بود الان کاملا اوکیه سنشم بالاس ‌ ماشالله روبراهه سرطان سینه که درمانش قطعیه🙂 ا ...

جدی درمانش قطعیه؟ینی بعدش میتونم راحت زندگی کنمو زندگی نرمالی داشته باشم خیلی دارم درد میکشم

با سونو مشخص میشه ولی واسه اینکه مطمئن بشن نمونه برداری میکنن ک قطعیه و نوع توده رو مشخص میکنه شما ...

نه ولی چن وقته خیلی درد میکنه

فداتشم عزيزم من همه تاپيكاتو خوندم من معجزه امام جواد رو زياد ديدم برات دعا كردم الهي هرچي سريع تر خوب شي 🌹🌹

دلم هُلي محكم مي خواهد…آنقدر محكم كه پرت  شوم لاي  لباس هاي دوران كودكي ام 💛🙂