2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری خشک کشیدی رو پوستت 😱😱

نه خشک نکشیدم

با صابون کف درست کردم😁

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

نه خشک نکشیدم با صابون کف درست کردم😁

تحت هیچ شرایطی به پوستت صابون نزن🥲🥲

اگ ژل الوئه ورا داری بزن وگرنه یکم ویتامین E بزن بعد شیو کن 

توحموم انجامش بده که پوستت مرطوبه 

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
تحت هیچ شرایطی به پوستت صابون نزن🥲🥲 اگ ژل الوئه ورا داری بزن وگرنه یکم ویتامین E بزن بعد شیو کن&n ...

ژل الوئه ورا خوب چی بخرم؟

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

خانومای قدیمی مخالف شدید تیغن چون همش بهشون گفتن کلفت میشه . در حالی که اولا چون تیغ باعث روشن شدن پوست میشه شما فک میکنید موهای صورت کلفت ترشده . بعضی ها هم جهت اشتباه شیو میکنن اینم باعث میشه کلفت تر دیدع شه . 

مادر خودمم به زور رازیش کردم بندو بزاره کنار الان واقعا راضیه 😂😂😂😂 . 

آخرین باری که بند انداخت پوستش جوش زد و قرمز و زخم شد و به تیغ ایمان آورد. 

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
جدی واقعا یعنی مثلا پوستت خراب نمیشه؟ 

نه بابا بهترین راه بوده واسه من ، چون لایه برداری هم میشه .

ببین یدونه ازین تیغا بخر .

بعد وفتی رفتی حموم پوستت مرطوب بود یا ژل بزن یا یه مقدار روغن 

بعد اول تیغو یکم به دستت بکش موهای دستتو بزن یا یکم کند بشه .

بعد جهت رویش مو پوستتو از بالا بکش شرو کن به شیو کردن 

بعد پوستتو با شوینده بشور 

بعد حموم ماسک بذار 

بعدشم آبرسان و ضد افتاب و بقیه روتینت .

پوستت عالی میشه .

اگه پوستت خشکه با دقت بیشتری انجامش بده بیشتر پوستتو چرب کن .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
نه خشک نکشیدم با صابون کف درست کردم😁

صابون خودش پی اچ پوستو بهم میریزه گلم 😂😂 هیچ وقت صابون نزن به پوستت از شوینده مناسب پوستت استفاده کن 

اگر هم خیلی رو صابون مصممی حداقل بعدش تونر بزن

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
نه بابا بهترین راه بوده واسه من ، چون لایه برداری هم میشه . ببین یدونه ازین تیغا بخر . بعد وفتی ...

چه خوب راهنمایی میکنی ممنون دقیقا واسه شوینده و ژل صورت چه چیزایی میزنی بگو منم بخرم چون هر چیزی نمیشه زد واقعا

ژل الوئه ورا خوب چی بخرم؟

من سی گل گرفتم

چه خوب راهنمایی میکنی ممنون دقیقا واسه شوینده و ژل صورت چه چیزایی میزنی بگو منم بخرم چون هر چیزی نمی ...

عزیزم شما پوستت چربه یا خشکه ؟

صابون خودش پی اچ پوستو بهم میریزه گلم 😂😂 هیچ وقت صابون نزن به پوستت از شوینده مناسب پوستت استفاده ...

ژل شستشو خریدم به پوستم نساخت جوش زدم😑