من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نمیدونم من صورتم صاف و صافه فکر میکنم اینو بکشم رو صورتم صورتم خوب نشه
اگه ژل آلورا بزنی . در جهت رویش مو بکشیش یعنی از بالا ب پایین . قبل از اصلاح صورتتو با شوینده قشنگ پاک کنی و تیغ اصلاحتو با الکل قشنگ تمیز کنی مشکلی پیش نمیاد
اخی احتمالا به شما نمیسازه من دست و پاهام با موبر میزنم خب مثلا دسد و پای دختر خالم میبینم کلفت و جاش مونده ولی من که با موبر میزنم حتی اون نقطه نقطه هم مشخص نمیشد مال جای مو
تیغ ابرو بود بعدشم کلی افترشیو زدم صورتمم قبلش تمیز کردم و خشک کردم انقدر جوش زدم و داغون شد که ن ...
https://s8.uupload.ir/files/3241_uwaj.png
من با این میزنم ، جوش نمیزنم ، صورتمم سفید و براق میشه🥲😂شاید بهت نساخته
چون من بند یا وکس اینا باز جوش میزنم .
دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم.....🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
اگه ژل آلورا بزنی . در جهت رویش مو بکشیش یعنی از بالا ب پایین . قبل از اصلاح صورتتو با شوینده قشنگ پ ...
آره من اینطوری شیو میکنم ، اثرش رو پوستم خیلییییی خوبه 🥲
دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم.....🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
در جهت رویش مو شیو کن ، بعدش صورتتو با شوینده بشور و ماسک صورت بذار ، اثرش معجزست
مال منم صورتیه همینه ولی تیغش دندانه داره صاف نیست
من اینو هم که استفاده میکنم قبلش باهاش یکم از موهای بدنم شیو میکنم تا کند بشه ، اصلا نباید تیز باشه وگرنه رد میندازه