راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نمیدونم من صورتم صاف و صافه فکر میکنم اینو بکشم رو صورتم صورتم خوب نشه
اگه ژل آلورا بزنی . در جهت رویش مو بکشیش یعنی از بالا ب پایین . قبل از اصلاح صورتتو با شوینده قشنگ پاک کنی و تیغ اصلاحتو با الکل قشنگ تمیز کنی مشکلی پیش نمیاد
اخی احتمالا به شما نمیسازه من دست و پاهام با موبر میزنم خب مثلا دسد و پای دختر خالم میبینم کلفت و جاش مونده ولی من که با موبر میزنم حتی اون نقطه نقطه هم مشخص نمیشد مال جای مو
تیغ ابرو بود بعدشم کلی افترشیو زدم صورتمم قبلش تمیز کردم و خشک کردم انقدر جوش زدم و داغون شد که ن ...
https://s8.uupload.ir/files/3241_uwaj.png
من با این میزنم ، جوش نمیزنم ، صورتمم سفید و براق میشه🥲😂شاید بهت نساخته
چون من بند یا وکس اینا باز جوش میزنم .
دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم.....🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
اگه ژل آلورا بزنی . در جهت رویش مو بکشیش یعنی از بالا ب پایین . قبل از اصلاح صورتتو با شوینده قشنگ پ ...
آره من اینطوری شیو میکنم ، اثرش رو پوستم خیلییییی خوبه 🥲
دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم.....🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
در جهت رویش مو شیو کن ، بعدش صورتتو با شوینده بشور و ماسک صورت بذار ، اثرش معجزست
مال منم صورتیه همینه ولی تیغش دندانه داره صاف نیست
من اینو هم که استفاده میکنم قبلش باهاش یکم از موهای بدنم شیو میکنم تا کند بشه ، اصلا نباید تیز باشه وگرنه رد میندازه