2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه صورتم شد جوش من سن بلوغم نهایتا ۲تا جوش ریز داشتم ولی صورتم کلا ترکید با این😖

اخی میدونی صورت ها متفاوته مثلا صورت یکی موبر جواب میده مال یکی نمیده، یا یکی تیغ بزنه کلفت نمیشه یکی جوش کیزنه کلفت هم میشه... 

نمیدونم من صورتم صاف و صافه فکر میکنم اینو بکشم رو صورتم صورتم خوب نشه

اگه ژل آلورا بزنی . در جهت رویش مو بکشیش یعنی از بالا ب پایین . قبل از اصلاح صورتتو با شوینده قشنگ پاک کنی و تیغ اصلاحتو با الکل قشنگ تمیز کنی مشکلی پیش نمیاد

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
بی بلا یبارم دستمو با موبر زدم سوخت و زخم شد 😁

اخی احتمالا به شما نمیسازه من دست و پاهام با موبر میزنم خب مثلا دسد و پای دختر خالم میبینم کلفت و جاش مونده ولی من که با موبر میزنم حتی اون نقطه نقطه هم مشخص نمیشد مال جای مو

تیغ ابرو بود بعدشم کلی افترشیو زدم صورتمم قبلش تمیز کردم و خشک کردم انقدر جوش زدم و داغون شد که ن ...

https://s8.uupload.ir/files/3241_uwaj.png

من با این میزنم ، جوش نمیزنم ، صورتمم سفید و براق میشه🥲😂شاید بهت نساخته 

چون من بند یا وکس اینا باز جوش میزنم .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
https://s8.uupload.ir/files/3241_uwaj.png من با این میزنم ، جوش نمیزنم ، صورتمم سفید و براق میشه ...

مال منم صورتیه همینه ولی تیغش دندانه داره صاف نیست

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

اگه ژل آلورا بزنی . در جهت رویش مو بکشیش یعنی از بالا ب پایین . قبل از اصلاح صورتتو با شوینده قشنگ پ ...

آره من اینطوری شیو میکنم ، اثرش رو پوستم خیلییییی خوبه 🥲

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
این چیه گل 

تیغ شیو صورته ، ارایشی بهداشتی بری بهت میدن .

در جهت رویش مو شیو کن ، بعدش صورتتو با شوینده بشور و ماسک صورت بذار ، اثرش معجزست

اگه ژل آلورا بزنی . در جهت رویش مو بکشیش یعنی از بالا ب پایین . قبل از اصلاح صورتتو با شوینده قشنگ پ ...

من همه رو انجام دادم بجز الوئورا

ولی بعدش افترشیو زدم😑

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

مال منم صورتیه همینه ولی تیغش دندانه داره صاف نیست

من اینو هم که استفاده میکنم قبلش باهاش یکم از موهای بدنم شیو میکنم تا کند بشه ، اصلا نباید تیز باشه وگرنه رد میندازه

من اینو هم که استفاده میکنم قبلش باهاش یکم از موهای بدنم شیو میکنم تا کند بشه ، اصلا نباید تیز باشه ...

من قبلا سیبیلمو با این میزدم بعدشم افتر هیچی نمیشد ولی کل صورتم که زدم افتضاح شد نمیدونم چرا