2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه تمام تجربه هات رو راجب نحوه درست استفاده کردنش بهم بگین فقط اینکه واسه اولین بار با همین زدین؟& ...

روی جوشو تیغ نکش الودگی پخش میشه

بعد حمام بهترین زمان شیو کردن

از آلورا سودا ۹۸ درصد استفاده کن چون بقیع مارکا الکل داره اذیت میگنه

الکل رو به دستمال بزن بعد باهاش تیغو تمیز کن . الکلو نباید مستقیم ب تیغ بزنی

یه لایه متوسط از آلورا رو ب کل صورتت بزن و از بالا به سمت پایین شیو کن

بعدش صورتت رو بشور و یا دوباره الورا بزن یا ماسک ورقه ای بزاری که چه بهتر

یکم قرمزی عادیه

در اخر هم حتما مرطوب کننده بزن

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
من نمیدونم چطور باید بفهمم خشکه یا چرب

ببین الان اینستام باز نمیشه 🐘شکنم کار نمیکنه ، تاپیکتو ذخیره میکنم 

میام بهت میگم برو چنتا پیج فالو کن همه اطالاعاتو داره 

من صورت خودم افتضاااح بود پر جوش بود و کدر از همین پیجا درستش کردم 

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
من سی گل گرفتم

سودا از سیگل بهتره دفعه بعد امتحان بکن . سی گل یکم الکل داره . سینره هم البتع تازه زده خریدم امتحان کنم😂 . تو خونه ما ژل الوورا اچارفرانسس ماهی ۲ تا سفارش میدم . همش ب پوستمون میزنیم کل خانواده . بخصوص روز گرم از بیرون میایم خونه

روی جوشو تیغ نکش الودگی پخش میشه بعد حمام بهترین زمان شیو کردن از آلورا سودا ۹۸ درصد استفاده کن چو ...

زیاد جوشی نیستم😂الورا سودا ۹۸درصد دقیقا چی هست ببخشید من ااحالا رو صورتم چیزی امتحان نکردم هیچی نمیفهمم😅😅

ببین الان اینستام باز نمیشه 🐘شکنم کار نمیکنه ، تاپیکتو ذخیره میکنم  میام بهت میگم برو چنتا پی ...

ممنونم گل چه خوب، من پوستم جوش نمیزنه شاید چند ماهی یدونه تاحالا هیچی به پوستم نمالیدم چون میترسم خراب بشه

زیاد جوشی نیستم😂الورا سودا ۹۸درصد دقیقا چی هست ببخشید من ااحالا رو صورتم چیزی امتحان نکردم هیچی نمی ...

https://www.digikala.com/product/dkp-260677/ژل-ضد-چروک-سودا-مدل-لیفتینگ-آلوئه-ورا-حجم-200-میلی-لیتر

مطمعنی مناسب پوستت گرفتی؟ حاوی ویتامین سی نبود؟ ویتامین سی بعصیا جوش میزنن  😐😂 پوست شما یکم ع ...

اره نوشته برای پوست خشک

ویتامین سی دقت نکردم

۲بار زدم فهمیدم نمیسازم گذاشتم کنار

۱۰۰وخورده پولش بود😪

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱