2777
2789
عنوان

کیا با سرکه خونشونو تمیز میکنن؟

2114 بازدید | 34 پست

دیشب بعضی دوستان گفتن با سرکه خونه رو برق میندازن! 

دقیقا بگید از چه سرکه ای استفاده میکنید؟ رقیقش میکنید؟ خونتون بوی سرکه نمیگیره؟ 

سرکه رو مرحله آخر استفاده میکنید یا اینکه کلا سطوح رو با سرکه تمیز میکنید؟ 

چه مدت یه بار؟

چقد سوال پرسیدم🤪

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

لایکم کن منم میخام بدونم

فعلا که هیچ خبری نیست😂 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گازم تمیز میکردم بو میگرفت 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
سرکه و جوش شیرین واسه سینک و آینه و شیشه ک لکه روش میمونه عالیه

سلام عزیزم. دیشب توی یه تاپیک خیلیها گفته بودن تمام سطوح از جمله سرامیکا رو با سرکه تمیز میکنن 

واقعا برام سوال شده که چجوری خونشون بوی سرکه نمیگیره

سرکه نزن.اسپری چند منظوره و شیشه و سیف قرمز داشته باش کل خونه رو باهاشون تمیزکن

آخه من آسم دارم کلا شوینده ها رو نمیتونم استفاده کنم

سلام عزیزم. دیشب توی یه تاپیک خیلیها گفته بودن تمام سطوح از جمله سرامیکا رو با سرکه تمیز میکنن  ...

منم هیچ وقت تمیز نکردم چون ب قول شما بو میده

ولی دیدم خیلی تمیز میشه

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 

جوش شیرین همراه اب هم خوب تمیز میکنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
جوش شیرین همراه اب هم خوب تمیز میکنه 

کجاهارو؟ 

چقد جوش شیرین توی چه مقدار آب؟

آخه من آسم دارم کلا شوینده ها رو نمیتونم استفاده کنم

پس مثل منی ، سیف نزن ، سرکه و جوش شیرین هم خواستی بزنی باید ماسک بزنی