2777
2789
عنوان

کیا با سرکه خونشونو تمیز میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 34 پست
آخه من آسم دارم کلا شوینده ها رو نمیتونم استفاده کنم

پس دستمال نانو و اسپری آب یا روغن برای چوب.جوش شیرین و خمیر دندون برای شیرآلات ..کف با آب و کمی سرکه تی بکش.سرویس بهداشتی هم با تاید.ولی هرماه باید وایتکس یا جوهر نمک بریزی بده همسرت بشوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سرکه سفیده ولی من استفاده نمیکنم 

ولی برای هرجای خونه یه شوینده دارم 

مثل شیرالات که اسپری شیرالات سینگ سیف میزنم 

واسه سرویسام هم مخصوص سرویسا سیف میزنم  

بعد دستمال ناژه مخصوص هرکدومو دارم واسه شیشه واسه سطوح و‌...سرامیکاممم شیشع پاک کن و....اسپری وایتکسم بغل سینگمه ظرفام همیشع وایتکسیه

اتفاقا اگه از خونت بوی بد بده سرکه اون بو رو هم از بین می بره و اصلا بوی سرکه نمیاد از خونه

تو یکی از اون بطری های شیشه شو اب بریز ی قاشق سرکه بریز بعد همه جا رو با اون تمیز کن

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
کجاهارو؟  چقد جوش شیرین توی چه مقدار آب؟

یک قاشق چای خوری تو یک کاسه آب میریختم،گاز و لکه های چربی خوب تمیز میکرد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من سرکه  سفید رو با آب قاطی میکنم بیشتر آب میریزم مثلا یک چهارم یا یک سوم سرکه سفید کافیه اصلا هم بود نداره از هر شیشه پاک کنی هم تمیزتره.حتی اگه خیلی حساسی میتونی در و پنجره رو وا کنی تا هوا جریان پیدا کنه خیالت راحت بشه.دیگه الان حتی وایتکس معطر هم تولید میشه اما من سرکه سفید رو به شوینده های دیگه ترجیح میدم تو مایع ظرفشویی هم میریزم ظرفا برق میزنن.البته عاشق وایتکسم واسه شستن بعضی چیزا استفاده میکنم

چقد از سرکه سفید تعریف کردم😂

2790
2778
2791
2779
2792