2777
2789
عنوان

بچه ها مامان بابام پزشکن

454 بازدید | 24 پست

بعد من امسال خوب درس نخوندم و میخوام برم ازاد بدون کنکور روامشناسی ثبت نام کنم بایام و مامانم دیکه مث قبل باهام رقتار نمیکنن منو کوچیک میشمرن و با حرقاشون هی ازارم میدن بابام میگفت بدرد منشی مطبم شدن میخوری دلم گرفتع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه گفتم تحصیلات درک و شعور نمیاره ، امشب بهم ثابت شد 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

این حرفارو خانوادشون بهشون گفتن الان دارن ب تو میکن ب نظرم اگه علاقه یا تواناییشو نداری ب خودت فشار نیار هرچی ک میدونی خوبه رو ادامه بده اونا هم مجبورن عادت کنن ربات ک نیستی

الان منشی ها میریزن سرت. هرچند خیلی از منشی ها سیس پزشک بودن میگیرن. عزیزم غصه نخور هرچیزی که حالتو خوب میکنه رو انجام بده رفتار پدرو مادرتونم موقت.. انقدر تلاش کن تا تو رشته ات جز موفقترین ها باشی 

سلام .چون اونا دکترن توام نباید دکتر بشی

بعدشم روانشناسی هم رشته پر طرفدار و خوبیه...

من خودم اگه پدر و مادرم دکتر بودن اصلا درس نمیخوندم با پولاشون عشق و حال میکردم .سخت نگیر زیاد😁😁

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

مادر من دیپلم داره ، پدرمم لیسانس و به این قضیه افتخار میکنم 

هنوز از زبون شون این حرفا رو نشنیدم ، من چند سال پشت کنکور موندم ، هر سال بهم دلداری دادن و تشویقم کردن !! 

به نظرم پدرت رو بفرست با یه روانشناس صحبت کنه ، چون این طرز حرف زدن شایسته یه پزشک نیس

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

تو فرصت رشد بالایی داری با این خاواده چرا میخوای حیفش کنی،کشش پزشکی نداری؟دندون چی؟

پزشکی ودندون و دارو اصلا دوست ندارم عاشق روانشناسیم فقط میخـوام روانشناسی بخونم