2777
2789

چند وقتی بود تو تلگرام با یک آقایی از طریق گروه درسی آشنا شده بودم ، در مورد مسائل درسی کمک میکرد و ایشون خیلی مشاوره میداد بهم درسش خوب بود ....

بعد هیچ حرف یا چیز بدی ازش ندیدم و حتی بهش گفتم من رابطه دوستانه سالم و پاک باید باشه و خیلی راحت نمیپسندم اصلا ..

بعد امشب یه شوخی زشتی کرد و بعدش نوشت نه شوخی کردم من غلط کردم و اصلا من نگاه بد ندارم 

بعد گفتم پس دلیل این شوخیت چی بود گفتم آیا خواهر خودت بود میتونستی همچین شوخی بهش بکنی 

بعد گفت هرچی بینمون بود با این حرفت تموم شد 🤣🤣🤣

عجب همنقدر ابکی‌و‌مسخره در صورتی که من هیچ تهمت یا توهینی نکردم فقط سوال پرسیدم اما سوالم توهین برداشت کرد ..اصلا یه سری چیزا از شوخیشم‌خوشم‌نمیاد و باعث میشه اون شخص از چشمم بیفته کاملا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی آفرین  دیگ جوابش و نده

دهنشو سرویس کردم هی می‌گفت شوخی کردم گفتم آدما شوخی شوخی زدن گنجشکا جدی جدی مردن..

اصلا هرچی گفت یه جوابی دادم آخرش کم آورد گفت خدا بگم چیکارت بکنه و گذاشت رفت 🤣🤣

دهنشو سرویس کردم هی می‌گفت شوخی کردم گفتم آدما شوخی شوخی زدن گنجشکا جدی جدی مردن.. اصلا هرچی گفت یه ...

این آدما حتی برا دست گرمی هم خوب نیستن 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️