2777
2789
عنوان

عالم برزخ وقیامت چجوریه بنظرتون

429 بازدید | 43 پست

اینکه میگن درقیامت روح به جسم برمیگرده وزن وشوهربه هم برمیگردن درسته واینکه میگن کسی که‌میخوادبمیره ازیک هفته قبل بهش وحی میشه 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کتاب سفر روح رو بهت پیشنهاد میکنم بخونی 😊

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

آخری رو قبول دارم ولی نه برای هر مرگی پدر من مریض بود و هفته آخر خودش دیگه متوجه شده بود داره میره ولی اونی که یهو تصادف میکنه نه به نظرم نمیدونه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اه چرا باید دوباره به شوهرامون برگردیم ؟ من حوررری می‌خوام 😂📿

غلمان منظورته دیگه؟ 😂

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز