2777
2789
عنوان

شام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 28 پست
ن ضررش واسه بچه رومیگم

گرسنه  ماندن طولانی‌مدت مادر در دوران بارداری باعث تجزیه بافت چربی‌ها و تولید موادی مانند کتون بادی در بدن ‌می‌شود. این مواد سلامتی مغز و سیستم عصبی جنین را به خطر ‌می‌اندازند. بنابراین ضروری است که مادر باردار برای مدت طولانی گرسنه نماند.۱۷ مهر ۱۳۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چون نی نی دارع گرسنه نمونه بهتره دیگه  خودتم بارداری انگاری اگه اینطوره گرسنه نمون

آره واسه همین پرسیدم من وعده غذایی کامل نمیخورم 

صبحونه اصلا نمی‌خورم 

نهار میخورم و شام همیشه هم درحال ضعف کردن هستم گاهی میوه و اینا میخورم گاهی غذا 

بجای اینکه ضعف کنه قدرتش بیشتر میشه🤣🤣

ب دنیا بیاد مثل دختر من میشه گرسنه که میشه یه شلوغ بازی درمیاره آبرو نمیذاره واسم 🤣

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

وای منم مثل توام 

ولی نی نی ندارم  

نیم ساعت پیش پاستا خوردم الان گشنم😐

البته خب پرخوری من از رو اشترسع 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
گرسنه  ماندن طولانی‌مدت مادر در دوران بارداری باعث تجزیه بافت چربی‌ها و تولید موادی مانند کتون ...

واقعا نمیدونستم ممنون

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

آره واسه همین پرسیدم من وعده غذایی کامل نمیخورم  صبحونه اصلا نمی‌خورم  نهار میخورم و شام ...

چیزای مقوی بخور عزیزم 

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
آره واسه همین پرسیدم من وعده غذایی کامل نمیخورم  صبحونه اصلا نمی‌خورم  نهار میخورم و شام ...

وزن بچه خوبه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب دنیا بیاد مثل دختر من میشه گرسنه که میشه یه شلوغ بازی درمیاره آبرو نمیذاره واسم 🤣

وای 🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منم مثل توام  ولی نی نی ندارم   نیم ساعت پیش پاستا خوردم الان گشنم😐 البته خب پرخور ...

من اول بارداری یک وعد بزور میخوردم الان چون مولتی میخورم بهترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778