2777
2789
عنوان

شام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 28 پست
ن ضررش واسه بچه رومیگم

گرسنه  ماندن طولانی‌مدت مادر در دوران بارداری باعث تجزیه بافت چربی‌ها و تولید موادی مانند کتون بادی در بدن ‌می‌شود. این مواد سلامتی مغز و سیستم عصبی جنین را به خطر ‌می‌اندازند. بنابراین ضروری است که مادر باردار برای مدت طولانی گرسنه نماند.۱۷ مهر ۱۳۹۹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چون نی نی دارع گرسنه نمونه بهتره دیگه  خودتم بارداری انگاری اگه اینطوره گرسنه نمون

آره واسه همین پرسیدم من وعده غذایی کامل نمیخورم 

صبحونه اصلا نمی‌خورم 

نهار میخورم و شام همیشه هم درحال ضعف کردن هستم گاهی میوه و اینا میخورم گاهی غذا 

بجای اینکه ضعف کنه قدرتش بیشتر میشه🤣🤣

ب دنیا بیاد مثل دختر من میشه گرسنه که میشه یه شلوغ بازی درمیاره آبرو نمیذاره واسم 🤣

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

وای منم مثل توام 

ولی نی نی ندارم  

نیم ساعت پیش پاستا خوردم الان گشنم😐

البته خب پرخوری من از رو اشترسع 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
گرسنه  ماندن طولانی‌مدت مادر در دوران بارداری باعث تجزیه بافت چربی‌ها و تولید موادی مانند کتون ...

واقعا نمیدونستم ممنون

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

آره واسه همین پرسیدم من وعده غذایی کامل نمیخورم  صبحونه اصلا نمی‌خورم  نهار میخورم و شام ...

چیزای مقوی بخور عزیزم 

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
آره واسه همین پرسیدم من وعده غذایی کامل نمیخورم  صبحونه اصلا نمی‌خورم  نهار میخورم و شام ...

وزن بچه خوبه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب دنیا بیاد مثل دختر من میشه گرسنه که میشه یه شلوغ بازی درمیاره آبرو نمیذاره واسم 🤣

وای 🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای منم مثل توام  ولی نی نی ندارم   نیم ساعت پیش پاستا خوردم الان گشنم😐 البته خب پرخور ...

من اول بارداری یک وعد بزور میخوردم الان چون مولتی میخورم بهترم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778