2777
2789
عنوان

متاهل ها

318 بازدید | 15 پست

کسی هست اینجا که متاهل باشه ولی انگاری شوهر نداشته باشه ؟ من ۵ساله ازدواج کردم با شوهرم خیلی همدیگر رو دوست داشتیم الان بعد ۵سال به خاطره دعوا های بینمون شوهرم میگه دیگه حسی بهت ندارم و فقط به خاطره بچه دارم زندگی میکنم شوهرم اصلا نیست فقط شبا برا خواب میاد خونه تو اتاق جدا میخوابه . مادرشوهرم میگه زیاد محلش نده خودتو شاد بگیر تیپ بزن خودش میاد سمتت 

ایشون متاسفانه تریاک هم مصرف میکنن با این موضوع مشکلی ندارم فقط میخام دوستم داشته باشه نمیتونم جدا شم ازش چون هم بچه دارم هم دوسش دارم به نظرتون میتونم برش گردونم سمت خودم راهکاری دارین ؟ 

مادرشوهرم میگه چون اولش دوست داشته بازم میتونه اون حس رو بهت داشته باشه خیلی ناراحتم ممنون میشم کمک کنید 

چه مادر شوهر خوبییییییییی 🥲😍

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شروع کن هروز سوره مزمل و طلاق رو بخون

خود به خود محبت بینتون زیاد میشه 

و هرروز روزی ۱۰۰۱ مرتبه یا ودود.

خیلی زمان نمیبره

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی 

#عاشق_کردن 

#قفل_کردن_معشوق

#وفاداری

#بیقراری 

⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️

اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا

هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

سلام سادات جانم خوبین

یک ختمی میخواستم که فرد مورد نظرم عاشق و بیقرارم بشه، فقط قفل من باشه، فقط من و ببینه، از همه سرد بشه وفادارم بمونه فقط من توی چشم و قلبش باشم ممنون میشم اگر این ختم رو بهم بدید دورتون بگردم🙏😍💋💋

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم

۱سوره مزمل

آیه ۷۹انعام ۱۴مرتبه

آیه ۳۱رعد ۷مرتبه 

آیه ۵۵بقره ۶مرتبه

۱۰۳یاشفیق

۷سوره نصر

۹۴یاعزیز

۱حدیث کسا 

۲۱حمد

۱۴مرتبه❌👇

بسم الله الرحمن الرحیم

أَللهمَّ اجْعَلِ القرآنَ لَنا فِی الدُّنیا قَریناً، وَ فِی القَبْرِ مُونِساً، وَ فِی القِیامَةِ شَفیعاً

بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ.

هدیه ۱۴معصوم هر روز تا نتیجه بخوانید

فوووووق العاده مجرب است این چله جهت مهر و محبت و قفل کردن معشوق‌ و بیقراری و وفاداری مفید است از دست ندهید✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

🔻با منتشرڪردن پیامها ↯با لینک↯ درثواب آنها شریڪ شوید🔺

✒️ ★᭄°ْ🇯‌🇴‌🇮‌🇳°ْ↯↷↓

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

•┈┈••✾•◈💠◈•✾••┈┈•

منم با حرف مادرشوهرت کاملا موافقم.

به محض اینکه رها کنی به دستش میاری.

شاد زندگی کن و به خودت و بچت اهمیت بده.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
برعکس گفتیا دیرانزال میشن با تریاک

نه زود

اوایل خیلی دیر انزال میشن این یه نوع هشداره بعد رفته رفته به زیر ۳ثانیه میرسه

شوهر خودمم اونطوری بود

(البته من بعد ازدواج فهمیدم میکشه)

بعد ترکش دادم با جنگ وجدال 

الان جز قرص هیچ درمانی نداره 

وقتیم قرص میخوره فشارش میره بالا چشاش کاسه ی خون میشه