2777
2789

بودجه؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آ۷۳

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من استفاده نکردم ولی راجبش تحقیق کردم 

ردمی نوت 10 پرو رم 8 دوربینش به نظر خوب میاد فقط رم 8 رو بخر رم 6 از کسایی که استفاده کردن شنیدم یه سری باگ داره و از جای معتبر بخر که بهت فیک ندن

ولی خب بخوای بیشتر هزینه کنی بهتر از اینو هم فکر کنم بتونی بخری 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نوت۱۱پرو

10 پرو دوربینش بهتره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نوت11پرو مدلش بالاتره بعد چطور نوت10پرو بهتره! 

کستیی که گرفتم و دارن از جمله شوهرم و بقیه فامیلتی نزدیگ همه میگن نوت ۱۰ پرو خیلی بهتره تا ۱۱ پرو ‌ .مم دوربین جفتشو ددیم ۱۰ پرو خیلی بهتره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
نمیدونم والا من مقایسه هاشون رو دیدم میگفتن نوت11پرو

من از نزدیک چون جفتشونو دیدم . برا همین با اطمینان میگم . هر کی هم من تا حالا دیدم ۱۱ پرو گرفت ناراضیه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
نوت11پرو مدلش بالاتره بعد چطور نوت10پرو بهتره! 

خودت یه سرچ بزن میبینی تو بحث دوربین 10 پرو دوربینش بهتره