2777
2789
عنوان

ایا این تفاوت فرهنگی محسوب میشه?

394 بازدید | 24 پست

ما زندگی متوسطی داریم یعنی کسی زندگیمون رو ببینه میگه نه خیلی سادست نه خیلی تجملاتی 

داخل خونه تازه ساز و یک دست مبل و میز نهار خوری اتاقا هم تخت نداریم

بعد رفتیم خونه پدری خواستگارم اونا هم یک دست مبل دارن خونه قدیمی ساز هست وکلا سبک قدیمیه 

البته اینم بگم اونا از نظر مالی مثل ما هستن پدر من بیشتر سرمایشو رو خونه گذاشته پدر ایشون مغازه و باغ دارن

اینارو نمیگم که بگم کی بالا کی پایین ولی جون میگن سبک زندگی مهمه از نظر فرهنگی باید بهم بخوریم 

یا اونا کلا ساده زیست تر از ما هستن مثلا ما مهمانی حتما باید غذای پلویی باشه ولی اونا مثلا یک کوکو یا املت هم اوکیه 

اینا بعدا میتونه باعث مشکل بشه ?

مثلا اون بعدا خیلی به سر وضع خونه اهمیت نده و براش مهم نباشه

یا مثلا الان میگه من مهمونی بدم دوست ندارم خیلی شلوغش کنم میخوام ساده باشه

کلا تفاوت فرهنگی که میگن دقیقا چه مواردیه?

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیناییکه گفتی تفاوته

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

غیر از پذیرایی از مهمون با کوکو یا برنج و… بقیه چیزا در به حد هستید 

میتونی این موضوعو باهاش مطرح کنی و بگی در آینده میخوای چی جوری باشی اگه اوکی بود مشکلی نداشت شما به سبک خودت زندگی کن کاری به خانوادش نداشته باش اگه نه که به نظرم مناسب نیست 

مهم نیست دوست عزیز? اینا نشونه ساده زیست بودن یا نبودن  

عزیزم مهمون های شما بیان میتونی غذا برنجی و پلویی و دو مدل غذا بزاری فکر نکنم کسی چیزی بگه شما خانم خونه هستی مگر این که خسیس باشن 

هرکسی تو خونش برنج و‌خورشت میخوره همیشه که کوکو و سیب زمینی نیم رو نیستن 😂🤦🏻‍♀️

عزیزم مهمون های شما بیان میتونی غذا برنجی و پلویی و دو مدل غذا بزاری فکر نکنم کسی چیزی بگه شما خانم ...

نه خوب اون این موضوع براش مهمه مثلا میگه اگر برم جایی خیلی شلوغش کرده باشن معذب میشم نمیتونم چیزی بخورم

نه خوب اون این موضوع براش مهمه مثلا میگه اگر برم جایی خیلی شلوغش کرده باشن معذب میشم نمیتونم چیزی بخ ...

بنظرمن اصلا موضوع مهمی نیس عادت میکنه بازم خودتون میدونید

اخلاق خود پسر چطوره؟ بله همه اینا تفاوت حساب میشه

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

بعید میدونم این تفاوت فرهنگی باشه، دیگه با پلو پختنت که مخالفت نمیکنه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.