2777
2789

دیگه پشت کنکور نمیمونن ک افسرده بشن‌و...

واقعا پذیرششون همین قدر راحت و فقط با پوله؟

دوستم رفته دندون روسیه و میگه یه ازمون ورودی داره ک از شیمی و ریاضی و زبان روسیه.

ازمونش فرمالیته و الکیه؟ اخه دوستم درسش ضعیف بود و قبول شد.شایدم واقعا خونده.نمیدونم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ اونقدر سخت بود ک میشست همین کنکور میخونو قبول میشد میرفت دیگ چ نیاز بوو پول بده بره روسیه

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

هعی با پول همه کاری میشه کرد 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

منم یه دوست داشتم رفت مجارستان دندون خوند ، نمیدونم آزمون داره یا نه اما اگرم آزمونی باشه فکر نمی‌کنم خیلی سخت باشه چون دوست منم تنبل کلاس بود اما با پول باباش عاقبت بخیر شد ، واقعا خوش به حالشون ، منم با معدل ۱۹ و ۷۰ ،  ۲ سال موندم پشت کنکور آخرم یه رشته خوندم که حالم ازش بهم میخوره 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

این دانشگاه هارو وزرات علوم تایید نمیکنه باید بگردی تایید شده پیدا کنی

اخه میگن بعضیا مورد تاییده که

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
آزمون ندارع اصلا 

داره.یه دوره ی یه ساله اول میذارن ک فک کنم اسمش پادفک هست.خلاصه اول تو این یه سال بهشون زبان رو یاد میدن و بعد شیمی و ریاضی.و بعد هم از این دروس ازمون میگیرن و بعد وارد دانشگاه میشن...

دوست منم رفته.ازمون داره بسختی ایران نیست انگار ،ولی اینا استاد میگیرین چون ازمونا مجازی شده دوست من ۲۵میلیون داد به کسی اون جواب سوالارو میداد ولی باید حواست باشه هم زمان تو هم باید دستت تکون بخوره چون  وبکمت حتما روشن باشه و ضایع تقلب کنی از اون دانشگاه محروم میشی.

اگ اونقدر سخت بود ک میشست همین کنکور میخونو قبول میشد میرفت دیگ چ نیاز بوو پول بده بره روسیه

خب درسته.قطعا سختیش در حد کنکۉر ک نیست...

منظورم این بود ک همه رو راحت قبول میکنن(بخاطر پول) یا واقعا براساس نمرشون پذیرش میکنن؟ 

دوست منم رفته.ازمون داره بسختی ایران نیست انگار ،ولی اینا استاد میگیرین چون ازمونا مجازی شده دوست من ...

یعنی با پول حتی آزمون قبول میشن خوش به حالشون من که ی رشته مزخرف خوندم الانم بیکارم:/

خب درسته.قطعا سختیش در حد کنکۉر ک نیست... منظورم این بود ک همه رو راحت قبول میکنن(بخاطر پول) یا واق ...

نمیدونم اینو هروقت رفتم روسیه اطلاع میدم 😂😂🤣🤣

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍