2777
2789
عنوان

همسایمون

427 بازدید | 31 پست

من دو سال دارم توی این ساختمان زندگی میکنم ، اصلا تا ب حال فضولی یا سرک کشیدن نو زندگی از همسایه واحد خودمون ندیدم 

اما ی هفته پیش همسایمون اومد در زد گفت بی زحمت چهار چوب درتون تمیز کنید گفتم باشه ، (اینک چهار چوب در من خاک گرفته ب خودم مربوط میشد اصلا ربطی ب همسایه نداره واقعا ، اما اون روز خود همسایه ها دو سه نفرسون داشتن ساختمان تمیز میکردن گفتن چهارچوب درم ک خاک گرفته بود تمیز کنم منم حرفی نزدم گفتم باشه )، من شاعرم وقت کم میارم واقعا برای تمیز چهارچوب و این حرفا الان نگید خودت باید انجام میدادی و فلان چون همیشه کارگر می اومد بنده خدا هم کف هم چهارچوب حتی زنگ تمیز میکردن هر ماه هم من شارژ ساختمان میدم ، پری روز همسایه دیدم بهم گفت ممنون ک تمیز کردید چهل چوب رو و همکاری کردید با خودم گفتم ینی اومده نگاه کرد تمیزیا ن آخه طبقه ما نیست ، بعد بهش گفتم عزیز انجام دادم ولی تمیز کردن اینا با ما نیست کارگر شما وظیفه نداشتی تمیز کنی اصلا ساختمان رو چون پول شارژ میدم ک کارگر بیاد ن همسایه شما من نمی تونم بخاطر همسایه بودن بگم مثلا اینکار بکنید 

گفت اون روز کارگر مریض بود نیومد بعد هم گفت بعضیا انتظار دارن کفشا ما گفت کنیم و فلان الان همسرم میگه چرا خودت با همسایه میگیری ینی من نباید چیزی بگم دوست ندارم تو کارم کسی دخالت کنه میخواستم بگم آره همسایه هم نباید تو کارمند سرک بکشن ک نگفتم ولی حرفا قبلی ک گفتم بنظرتون زشت بود 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیاد متوجه نشدم شما چی گفتی اون چی گفته فقط همین که خانم تر تمیزیه آنقدری که به دم در همسایه هم حساس ...

تتمیز تو خونه خودش و زندگی خودش مربوطه 

نیاز نیست بیاد ب من یاد آوری کنم ک چیکار کنم 

و فضولی مردم نکنه

حق داشتی واقعا به اونا چه خونه و در آپارتمان تو کثیف ،چن واحدی خونه 

۲۸ واحد 

آخه من شاغلم بچه کوچیک دارم 

اصلا فکر و مشغله دارم ک ب در خونه فکر نکردم واقعا

2790
2778
2791
2779
2792