2821
2789
عنوان

همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 31 پست

عزیزم خوبه که ما با فرهنگ آپارتمان نشینی آشنا باشیم شما به عنوانه کسی که تو آپارتمان زندگی میکنی و راه پله رو با بقیه شریکی موظفی جلو دره واحده خودتو تمیز نگه داری

دختر شمالی🌿🌾 به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم... کاربری دست دو نفره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۸ واحد  آخه من شاغلم بچه کوچیک دارم  اصلا فکر و مشغله دارم ک ب در خونه فکر نکردم واقعا

همسایه کنترل گر بوده و دخالت در کاری که بهش ربطی نداره اهمیت نداره درگیر نشو ،منم دوست ندارم ارتباط بگیرم 

شايد مدير ساختمونن گفتن حالا كه همه تميز كردن شماهم تميز كنيد كه جلوه خوبي داشته باشه 

نن مدیر ساختمون خودش زبون داره 

در ضمن چ ربطی داره آخه هر کسی سرش تو زندگی و کار خودش باشه درسته آپارتمان هست اما تمیز کردن چهارچوب در وظیفه بنده نیست همون مدیر هم بهم اگه می‌گفت بهش میگفتم ک دیگ پس من شارژ ساختمون ندم جلو در خونمونم خودم تمیز میکنم ک ساختمون جلو خوبی داشته باشه این ک نشد حرف خانم

عزیزم خوبه که ما با فرهنگ آپارتمان نشینی آشنا باشیم شما به عنوانه کسی که تو آپارتمان زندگی میکنی و ر ...

عززیزم من شارژ ساختمون میدم وظیفه من نیست ک تمیز کنم بیرون و محیط ساختمون کارگر تمیز می‌کنه ن بنده شما مثل اینکه شارژ ساختمون نمیای خودت تمیز میکنید اما من ماهی ۲۰۰ تومن نمی‌دم خودم بشینم تمیز کنم همه جا رو 

حتی دوستم می‌گفت فرش دم دری جلو خونشون هم کارگر میسوزه براشون قبل حرف زدن یکم فکر کنید

عزیزم خوبه که ما با فرهنگ آپارتمان نشینی آشنا باشیم شما به عنوانه کسی که تو آپارتمان زندگی میکنی و ر ...

منن بهتر از شما با فرهنگ آشنا هستم بهتره شما یکم تحقیق کنی درباره اش

نن مدیر ساختمون خودش زبون داره  در ضمن چ ربطی داره آخه هر کسی سرش تو زندگی و کار خودش باشه درس ...

ببين من خودم تو ساختمون دارم زندگي ميكنم گاها كارگر مياد فراموش ميكنه دررو پاك كنه طبقه هاي ديگه رو پاك ميكنه من ميبينم واسه من كثيف خودم پاك ميكنم حالا بنده خدا ديده كثيف گفته ديگه اينكه ديگه حالا فضولي نيست كه بي خيال بابا خيلي داري جبهه ميگيري 

عززیزم من شارژ ساختمون میدم وظیفه من نیست ک تمیز کنم بیرون و محیط ساختمون کارگر تمیز می‌کنه ن بنده ش ...

عزیزم من سال هاست تو آپارتمان زندگی میکنم امروز دیروز نیس خودمم تو خونه کسی میاد کارامو انجام میده قطعا شارژم پرداخت میکنم و همسرم مدیر ساختمونه وقتی کارگر قراره یه مدتی نیاد دس رو دس نمیذارم کسه دیگه بهم گوشزد کنه اینا مسائله جزئی که شما حداقل باید بدونی

عزیزم من سال هاست تو آپارتمان زندگی میکنم امروز دیروز نیس خودمم تو خونه کسی میاد کارامو انجام میده ق ...

مننم مثل شما بی کار نیستم هزار تا مشغله دارم ک نمی‌رسم ب چیزا فکر کنم 

نیاز نیست توضیح بدی بهم این چیزا رو 

من نیاز نمی‌بینیم هر ماه وقتی کارگر بیاد خودم دست بزنم ب چیزی 

ايشون مثل اينكه باهمه دعوا دارن چون به شدت بد داريد صحبت ميكنيد باهمه ومن بااحترام تاپيك رو ترك ميكن ...

دقیقا همکلام شدن با همچین آدمایی صد در صد اشتباس