2777
2789
عنوان

دندون درد عجیب

201 بازدید | 14 پست

بچه ها چند روزه یه دندونی که ۴سال پیش عصب کشی و ترمیم کردم درد داره و دندون ۴فک بالاس 

علاوه بر درد گاهی ضربان فشار داره 

کپسول سفکسیم گرفتم و با مسکن میخورم 

امروز کل دندونای فک پاییم بخصوص دندون عقلمم درد گرفته 

۴تا دندون عقل دارم که دکتر گفته باید بکشی 

تا ۱۰روز اینده نمیتونم برم پیش دندون پزشک 

به شدت درد دارم

عزیزم اگه گوشت زیر گردنت چانت پشت سرت  سرت درد میکنه اون درددندون عقله که میزنه توهم فکر میکنی اون دندونته که عصب کشی کردی اون درد میکنه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عزیزم اگه گوشت زیر گردنت چانت پشت سرت  سرت درد میکنه اون درددندون عقله که میزنه توهم فکر میکنی ...

امروز دقیقا دندونای فک پایین یه طرفم درد گرفته 

و خب بالایی هم یه فشاری زیادی روشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دندون عقل ها هستن ک درد میکنن و میزنن ب دندون های دیگه 

دندون عقل من سمت راست پایین مشکل داشت و باید کشیده میشد بعد دندون بالا ی درد وحشتناکی داشت بی اغراق انگار سوزنو میزدم بهش در نیاوردم حتی شیاف دیکلوفناکم اثر نداشت هی ب دکتر میگفتم بابا این دندونم وضعش افتضاحهههه این درست کن دندون عقلم درد نمیکنه گفت مشکلی ندارد دندون عقلته ک زده ب اون تا کشیدم راحت شدم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
دندون عقل ها هستن ک درد میکنن و میزنن ب دندون های دیگه  دندون عقل من سمت راست پایین مشکل داشت ...

منم ۴تا داذم قشنگ تو هر فک دوتا بالا پایین هستن 

خدا کنه ابن دندونه چیزی نباشه🥺

کشیدن دندون عقل درد داشت؟

منم ۴تا داذم قشنگ تو هر فک دوتا بالا پایین هستن  خدا کنه ابن دندونه چیزی نباشه🥺 کشیدن دندون ...

برا من رو سینوس بود هزینه اش زیاد شد 

وگرنه ن درد نداشت 

فقط یکیش ک وضعش افتضاح بود یکم بعد جراحی ورم کرد او نیکی خیلی راحت بود  

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
برا من رو سینوس بود هزینه اش زیاد شد  وگرنه ن درد نداشت  فقط یکیش ک وضعش افتضاح بود یکم ...

دکتر به من گفتن باید بکشی 

البته عکس باید تهیه کنم 

وای اخه الان اصلا وقت درد گرفتن نبود🥺

چقدر هزینه پرداخت کردید؟

اینجا دندونی ۶۰۰ هست

امروز دقیقا دندونای فک پایین یه طرفم درد گرفته  و خب بالایی هم یه فشاری زیادی روشه

اره عقل به دندونای دیگه میزنه همشون باهم درد میکنن منم اونحوربودم جراحی کردم راحت شدم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دکتر به من گفتن باید بکشی  البته عکس باید تهیه کنم  وای اخه الان اصلا وقت درد گرفتن نبود ...

باورت میشه چند سال پیش بگو نیم ازم گرفت؟

البته جراح فک و صورت بود چون خیلی ترسوند دکترم ک حتما باید بری پیش جراح فک و صورت ممکنه صورتت فلج بشه 

الان از ی کلینیک پرسیدم گفت عادی ۱۰۰تومن 

رو سینوس باشه یه تومن

باورت میشه چند سال پیش بگو نیم ازم گرفت؟ البته جراح فک و صورت بود چون خیلی ترسوند دکترم ک حتما باید ...

کار خوبی کردی 

چندسال پیش یکی از اقوام دندونشو پیش متخصص نکشید نصف صورتش فلج شد و تحلیل میره همچنان 

کار خوبی کردی  چندسال پیش یکی از اقوام دندونشو پیش متخصص نکشید نصف صورتش فلج شد و تحلیل میره ه ...

ای بابا 

حالا من میگفتم سرم کلاه گذاشتن