2777
2789
عنوان

چرا و چرا

54 بازدید | 6 پست

پارسال یه مشکلی واسم پیش اومد از ته دلم پیش آدمام معروف تو دین و تک تک امام ها دعا کردم و گریه کردم و از خدا هم کلی کمک خواستم حتی به شهدا و اموات هم متوسل شدم و خواستم برام دعا کنن اما اوضاعم هیچ تغییری نکرد هیچی یعنی ذره ای بهتر نشد شرایطم از اون موقع هرموقع دعا میکنم با شک و تردیده مغزم اجازه اعتماد نمیده خیلی ناراحتم از این موضوع😭

ایمان ینی تو همین لحظه های سخت به قدرت و وجودش باور داشته باشی مطمئن باشی از مادر بهت مهربون تره و ب ...

آخه من شرایطم خیلی بد بود و نمیدونی چه قدر التماس شون کردم و چه قدر قسم شون دادم من پارسال باور داشتم اما باورم خراب شد و باعث شد الان نتونم اعتماد کنم میخوام اما ته قلبم نمیتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من شرایطم خیلی بد بود و نمیدونی چه قدر التماس شون کردم و چه قدر قسم شون دادم من پارسال باور داشت ...

منم ۱۴ ساله حال تو رو دارم ولی فهمیدم خیلی از مشکلاتم ناشی از اشتباهات خودم و بیماری ماورایی بوده ولی همیشه ته ته دل هرکس خدا نشسته نشونشم اینه موقعی که کارد به استخون میرسه همه داااد میزنن خدااااا منو میبینیییی ینی تهش اعتقاد دارن که میرن سراغش تحمل‌تو ببر بالا تسلیم باش از کجا میدونی اون آرزو برات خوبه