2777
2789
عنوان

اینجا روانشناس داریم ؟ کمک میخوام.

122 بازدید | 19 پست

سلام

من خیلی قد هستم 😐

زود جواب طرف رو میدم 

ولی خیلی زود هم عذاب وجدان میگیرم در حدی که خوابم بهم میریزه و خیلی اعصابم داغون میشه از فکر اینکه یکی رو ناراحت کردم.

اون لحظه ناخداگاه دوست دارم طرف حسم رو بدونه ولی بعدش میفهمم دلخور شده خودم زجر میکشم.

چیکار کنم با خودم ؟😭

امضام شماره ۲ و ۴ 

خود کنترلی یاد بگیر

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۱

پسر منم عین شماست حرف ک میزنه درجا عذاب وجدان میگیره بشدتم قد هستش خیلی بهش گفتیم فایده نداشت تا اینکه شوهرم بهش گفت حواست ب حرفت باشه و از این حرفا بهش گفت بیا خونه خودتوخال کن دیگه تو جمع کلا حرف نمیزنه میاد خونه خودشو خالی میکنه 

یکی پیدا شه دوتامونو درمان کنه😂😥

خدا خودش کمک کنه.

یه وقتایی احساس میکنم خوخواه هستم و اولویت رو به خودم میدم(یه جاهایی این باعث این رفتارم میشه)

تو اینطور نیستی ؟

پسر منم عین شماست حرف ک میزنه درجا عذاب وجدان میگیره بشدتم قد هستش خیلی بهش گفتیم فایده نداشت تا این ...

به نظرت کم کاری یا پرکاری تیروئید هم رو رفتار تاثیر داره ؟

گاهی فکر میکنم ناخداگاهه و از یه مشکله درونیه .

خدا خودش کمک کنه. یه وقتایی احساس میکنم خوخواه هستم و اولویت رو به خودم میدم(یه جاهایی این باعث این ...

بخدا که همینطورم مامانم یه جفت کفش برا خواهرم بگیره خیلی دعوام میشه حتی سر چیزایه کوچیک همه چی بهترینو برای خودم میخوام 

بخدا که همینطورم مامانم یه جفت کفش برا خواهرم بگیره خیلی دعوام میشه حتی سر چیزایه کوچیک همه چی بهتری ...

اه لعنتیه گوشت تلخ 😅😂

یه مدت خیلی روی خود شناسی کار میکردم یه کم بهتر شده بودم . 

الان احساس میکنم انرژی های منفی باز منو گرفته 

باید حواسمو جمع کنم

امروز به نظرم یه نفرو الکی الکی دلخور کردم. ناراحتم😔 نمیدونم خدا منو میبخشه!