2821
2789
عنوان

کسی رو میبینم

586 بازدید | 55 پست

من چند روزیه دارم با یکی حرف میزنم حالا نیاید بگیر خرافاته و فلان بهمان خودمم باور نمیشه ولی موفع حرف زدن شوهرم فیلم گرفته انگار داره بهم میفهمونه یا دارا باهام حرف میزنه که بگه بیخیال این باش و گریه نکن بعد منم میگم باشه اخرین بارمه گریه میکنم بعد شوهرمم میگه با کی حرف میزنی میگم هیس چیزی نگو ناراحت میشه بهم گفته اینا دوست ندارن پیش خودم باش بچتم میارم بعد رفتن پیش دعا ندیس اونم گفته یه چیزیه تو مغزش و من نمیتونم چیزی بگم بعد من خیلی میترسم شوهرمم خیلی میترسه اصلا نمیخوابه تا من توهم‌نزنم چون حرف میزنم بیشتر میترسم بعد یه چیزیم میبینم وقتی انگار حواسم نیست یکی رو میبینم ولی وقتی طرفش رو نگاه میکنم چیزی نیست یه راهنمایی میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری خوب شدی پس

دعانویس من مشکلم حادبود،نیمه شب شوهرم میگه توآینه باچشمای قرمزخودمومرتب میکردم ب شوهرم میگفتم پاشولباس بپوش الان میان گاهی میخواستن ببینم ک خانوادم گرفتنم

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز