2821
2789
عنوان

اشنامون میگه...

161 بازدید | 13 پست

من صورتم بدنم لک زیاد داره بخاطر بیماریم ولی کسی نمیدونه از چیه

بد اشنامون میگه ب جای اینکه اینقدر بری ناخن هاتو درست کنی پولشو بده پاکسازی برو پوستت پر لک شده چیه دختری خوب نیست اینجوری یا میگه این رنگ رژ نزن بهت نمیاد..یا مثلا میگه این مدل گوشی ک گرفتی خوب نیست چقدر گفتم نگیر این مدل...

خیلی ازم ایراد میگیره..چجوری جوابشو بدم ممکنه حسادت میکنه؟؟؟🥲🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دوست داره و به فکرته ولی نمیدونه این نظر دادنا از حد که بگذره دخالت میشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

زن دوست بابام همین طوری بود هم خودش هم دخترش ایراد گیر بودن یبار خودش برگشت بهم گفت این رژو میزنی مثل روح میشی حالا همه معمولا اون رنگی میزنن منم گفتم مهم نیست نظر شما چیه مهم اینه خودم خوشم میاد حتی اگر روح بشم 

یکبار دخترش واسه لباس مجلسی گفت خیلی زشته گفتم من هرچی دوست دارم میپوشم به بقیه هم ربطی نداره 

زن دوست بابام همین طوری بود هم خودش هم دخترش ایراد گیر بودن یبار خودش برگشت بهم گفت این رژو میزنی مث ...

دقیقا اینم همینه من رژ همیشه ی رنگ میزنم میگه نزن این رنگ من پوستم تیره اس هر رنگی بهم نمیاد..بارها شده ی چیزی  خواستم بگیرم گفته خیلی زشته ولی من اصلا نمیگم حتی اگرم زشت باشه میگم خب سلیقه ی اونه اون دوسش داره

نه حسادت نمیکنه داره نصیحت میکنه...آخه بعضی ها پوستشون نابود اس میرن ناخن میکارن منم بشون میگم ب پوس ...

درسته ولی خب ب کسی چه ک اون شخص چیکار میکنه؟؟بد من پوستم بخاطر بیماریمه اینجوریه هرچقدر برم بی فایده 

چ بسا ک‌ زیاد رفتم فقط پولمو تو جوب ربختم