2777
2789
باز هم چندین و چند شغل سخت تر و پرمسئولیت تر از خوانندگی داریم. لغزیدن دست یه جراح می‌تونه به زندگی ...

شما تا حالا تجربه خواندن داشتید؟

جراح با دست کار میکنه

حرف معلم با زبان که همه ارادین 

من نمیگم سخت نیستن که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا این همه خواننده مسخره سطح پایین تو آشفته بازار موسیقی ما ریخته که فالش میخونن پلی‌بک هم میزنن ب ...

اخرم میگن موسیقی سلیقست    نمیدونم اولین بار کدوم بلانسبت احمقی گفت کسی فالشم بخونه بگیم موسیقی سلیقست!بله شما میتونی بنان رو دوست نداشته باشی ولی نمیتونی بگی بد میخونه

الهی همان که میدانی🌱✨

وسط کنسرت فک کن یهو خلط بیاد اون وسط یا عطست بگیره تو میکروفن عطسه کنی

یا یهو یادت بره آهنگو یا یادت بره کجای آهنگ باید بخونی نتونی رو رتیم بخونی😂

اصلا فکرشم استرس زاست 

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

شما تا حالا تجربه خواندن داشتید؟ جراح با دست کار میکنه حرف معلم با زبان که همه ارادین  من نم ...

شما چی؟ همه مشاغل رو تجربه کردید که معتقدید سخت تمرین شغل دنیا رو میشناسید؟

به هر حال من معتقدم خوانندگی سخت تمرین شغل دنیا نیست.

خواننده تو استودیو بارها و بارها یه بخش رو میخونه تا به شکل مطلوب در بیاد.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اما تو ایران کسانی هستن که اصلا دیده نشدن و دریای استعدادن

بله میدونم.مخصوصا تو خانمها خیلی بااستعداد هست اما اصلا دیده نشدن به جاش بی استعدادا بالا اومدن.

الهی همان که میدانی🌱✨

پسر آشنا ما  بچس  سه ساله میخونه تو عروسی ها و جشن ها و تولد ها هر عروسی ک برا ۲۰ تومن ب جز شباشی ها بهش میدن حدود ده پانزده هم شباش قبلا یخ دربهشت میفروخت کنار خیابون الان خیلی پولدار شده همشم ۱۵ ۱۶ سالشه

وسط کنسرت فک کن یهو خلط بیاد اون وسط یا عطست بگیره تو میکروفن عطسه کنی یا یهو یادت بره آهنگو یا یاد ...

اینا یادشون بره صداشون در نیاد دیگ ... میکروفن میگیرن سمت تماشاگرا با خیال راحت کجای کاری😂🥴

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

شما تا حالا تجربه خواندن داشتید؟ جراح با دست کار میکنه حرف معلم با زبان که همه ارادین  من نم ...

اونم بذون آمادگی نمیره پای استیج که 

تمرین میکنه اونام تمرینهای خاص خودشونو دارن اینجوری صدایی که از حنجرشون بیرون میاد و کنترل میکنن 

همون دستم یه لحظه ممکنه بلرزه با اینکه ارادیم هست ربطی نداره به نظرم

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 
اره خیری سخته یه کنسرت 3ساعته میرن چندملیارد بجیب میزنن  مشکله واقعا

اینطوریام نیست...(البته منظورم امثال ساسان بند و خالی و...نیست)سالها تمرین میخواد مثل نقاش که شما کارشو تو یه ساعت میبینید اما سالها زحمت کشیده

الهی همان که میدانی🌱✨
طرف حساب من کسانی نیستن که با پول بالا اومدن و طرفداراشون زیر ۱۰ سالن!

والا من پیج نقد کنسرت و اهنگ هارو دارم،ندیدم تو خواننده های داخلی جز ارون افشار و همایون شجریان و یکی دیگه ک اسمشو یادم نی کسی فالش نخونه،کیو شما میگی نمیدونم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم