2777
2789
عنوان

وای من خیلی بدمهمونم خاک توسرم

549 بازدید | 31 پست

شوهرم عالیه چقد بهم اهمیت میده مشکل مالی هم ندارم ولی بدم میاد مهمان وقتی کسی میاد همش توآشپزخونم که زیاد حرف نزنم شوهرم متنفره از بدمهمونی توروخدا خواهرانه کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن با دوستاتی فقط به فکر خوش گذروندن باش

پذیراییم به جاش از اونور بوم نیفتی  

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

چه کمکی از ما برمیاد چرا بدت میاد از مهمون دلیلش چیه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اسی بخودت نگیریا 

ولی من از آدم‌های بد مهمون اصلا خوشم نمیاد 

دوس دارم مهمون بیاد خونم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
در اصل بد میزبانی  خب چرا دلت نمیخواد حرف بزنی  مشکل کجاست؟

نمیدونم فقطم بافامیلا شوهرم نه با طرف خودمم اینطورم.... شوهرم یک ماه سرکاره یک ماه خونس وقتی هست دلم نمیخواد هیشکیو ببینم

اصطلاح « بد مهمون » رو اولین باره میشنوم! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

تروخدااینکارونکن بشین پیش  مهمون چندوقت پیش رفتیم خونه یکی ازاقوام خداشاهده خانمه اینقدربدرفتارکردکه حتی شوهرش هم متوجه شداصلاحرف نمیزدهرچی میخواستیم باب صحبتوبازکنیم همه اش میگفت ها  یامیگقت نمیدونم الکی کنارظرفشویی وامیستادونمیومدبشینه یاتوآشپزخونه قدم میزد....بخدامردم گشنه نیستن احترام میخوان.... 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
میدونم بخدا تازه خانوادش راه دورن چندماه یبارم نمیان چقدم خوبن

تو ک همه خوبن همه چی خوبه

شوهرخوب

اوضاع مالی خوب

خانواده شوهر خوب

پس دیگه چته عزیزم 🤔

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!