شوهرم عالیه چقد بهم اهمیت میده مشکل مالی هم ندارم ولی بدم میاد مهمان وقتی کسی میاد همش توآشپزخونم که زیاد حرف نزنم شوهرم متنفره از بدمهمونی توروخدا خواهرانه کمکم کنید
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
چه کمکی از ما برمیاد چرا بدت میاد از مهمون دلیلش چیه
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
تروخدااینکارونکن بشین پیش مهمون چندوقت پیش رفتیم خونه یکی ازاقوام خداشاهده خانمه اینقدربدرفتارکردکه حتی شوهرش هم متوجه شداصلاحرف نمیزدهرچی میخواستیم باب صحبتوبازکنیم همه اش میگفت ها یامیگقت نمیدونم الکی کنارظرفشویی وامیستادونمیومدبشینه یاتوآشپزخونه قدم میزد....بخدامردم گشنه نیستن احترام میخوان....