2777
2789

سلام دوستان برای عید غدیر عیدی چی بدم از پول زیاد خوشم نمیاد پارسال خودم جاکلیدی درست کردم‌و اجباری نفری یه هزاری ام‌دادم توی نمد درست کردم برای امسال چه کنم

همسرم سیده وکابینت سازه.. هرسال عیدقدیرخاک اندازیاچهارپایه باورق درست میکردمیدادب مردم

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم سیده وکابینت سازه.. هرسال عیدقدیرخاک اندازیاچهارپایه باورق درست میکردمیدادب مردم

وا خاک انداز. خوب هزینه اش هم زیاده. چرا گیفت های غدیر نمیخرید . هم هزینه اش کمتره هم شیک تره

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
وا خاک انداز. خوب هزینه اش هم زیاده. چرا گیفت های غدیر نمیخرید . هم هزینه اش کمتره هم شیک تره

اره میدادب این پیرزنای بی سرپرست دوس داشت چیزی بده ک خودش درست کرده باشع

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
راستی سوال واجبه ک سیدها حتما باید یچیز بدن

نه. ما که هر جا رفتیم شیرینی خوردیم و اومدیم. فوقش یک هزاری یا گیفت کوچک غدیر گرفتیم. البته این عید خیلی بزرگه و هر چی بتونی هدیه بدی یا اطعام خیلی ثواب داره.‌ولی اجبار نیست

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
من عاشق اینم ک کسی برام لقمه نون پنیر خیار سبزی بیاره لقمه کن خوشگل مشگل بسته بندی کن با روبان ببند ...

نه با همسایه ها رفت و امد ندارم حتی نمیشناسیم همو منوظرم مهمونایی که میان خونمون فقطم فامیلای شوهرمن خاله هاش و مامانش میان عیدیم 

راستی سوال واجبه ک سیدها حتما باید یچیز بدن

نه واجب که نیست تازه بقیه باید برای سیدا عیدی بیارن ولی خب همه یه هفته قبلش میگن عیدی یادت نره البته منظورشون در حد همون هزارتومنه برای برکت 

نه با همسایه ها رفت و امد ندارم حتی نمیشناسیم همو منوظرم مهمونایی که میان خونمون فقطم فامیلای شوهرمن ...

حالا فرق نمیکنه

همینو درست کن. بچین توی یه دیس. به همراه تسبیح بذار کنارش. میخوای غذایی چیزی درست کنی درست کن اینم همینجوری بذار

تسبیح برا خاله ها و مادرشوهر مناسبم هست