2777
2789

شوهرم برای پدرش کار میکنه وکلا خرج زندگیمون به سختی میده 

یکی از مدیرای شرکتی که براش کار میکرددوسال پیش براش زنگ زده بیا یه  کار برات سراغ دارم  حقوق ۲۰ تومنه   ولی یه شهر با ۵ ساعت فاصلس از محل زندگیمون 

من کلا راصیش کردم که قبول کنه ولی  حالا بهش زنگ زده گفته  ۳۰ تومن حقوقشو بزن میام   برام بصرفه  منم بهش گفتم اینجا  مگه چقدر داری که ۲۰ برات نمیصرفه   واقعا خیلی دارم خود خوری میکنم  یه ریال به من پول نمیده بعد  درخواست این شغل رد کرده  از طرفیم میدونم مامانش نظرشو عوض کرده 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا که  خب اگه درست فهمیدی مادر گرامی خرجتونو میده حتما

مامانش میدونه این نباشه کارشون لنگه برا همین سری قبلم از سر کارش درش اوردن

شوهرت ک ون گشاده بنظرم. از فاصله ترسیده. وگرنه برید اونجا خونه کرایه کنید و زندگی کنید

من بهش گفتم کلی نظرشو مثبت کردم  اونجا خونشم ارزونه   قبول کرد بعد یهو رفته گفته حقوقشو زیاد کنه

مامانش میدونه این نباشه کارشون لنگه برا همین سری قبلم از سر کارش درش اوردن

مقصر شوهرت گلم ک هنوز انقد بزرگ نشده بدونه وقتی خودش صاحب زنو زندگی شده باید دست از بچه بازی برداره 

درک میکنم چی میگی

چون شوهر منم داعم میگفت دلم برای مادرم تنگ شده از کارش دلسرد شد جمع کردیم اومدیم شهر خودمون مونده بیکار

مقصر شوهرت گلم ک هنوز انقد بزرگ نشده بدونه وقتی خودش صاحب زنو زندگی شده باید دست از بچه بازی برداره& ...

بخدا دق مرگم کرده هروز دعام اینه خدامنو بکشه