2777
2789
عنوان

عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 30 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فقط یه عقده ای بود که اومد تو تاپیکم زرزر کرد منم گفتم خب نخون برو تاپیکای خیانتو بخون پیدونم اون گز ...

با گزارش یه نفر، تاپیک تعطیل نمیشه

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

با گزارش یه نفر، تاپیک تعطیل نمیشه

چرا بابا بارها شده من تاپیکایی دیدم که هنوز نفر اول خودم دیدم مورد دار بوده گزارش زدم به دقیقه نکشیده پاک شده

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
اخه واقعا چیز بدی نبود تاپیکم از لج و عقده اش گزارش زد حالا دیگه من ول کنش نیستم

ناراحت نباش دلش خوش بوده دیگه 😂😂 اصلا بهش بگو بیاد تاپیک های منو گزارش بزنه تا از عقده اش کم شه

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی...
از اینا زیاده بی خیال

آخه ناراحتیم از اینه که اینجا پر شده از کاربرایی که خیانت و بدی رو مینویسن و یه دومه گزارش نمیگیرن منی که واقعا چیز بدی ننوشته بودم و یه تاپیک انرژی مثبت بود چرا باید تاپسکمو تعطیل کنن

واقعا بی مورد بود اما نمیدونم چرا پاک کردن 

ربطی به گزارش نداره اگه تاپیک ممنوع نباشه توش دعوا نشه یا کسی فحشی چیزی نده اونم گزارش یک نفر . اینطوری بود که هر کی با هر کی مشکل داشت تاپیکش پاک میکرد 

ناراحت نباش دلش خوش بوده دیگه 😂😂 اصلا بهش بگو بیاد تاپیک های منو گزارش بزنه تا از عقده اش کم شه

من خواستم با یاد آوری روزای خوب نامزدی بقیه هم یاد خوبی های همسرشون بیوفتن و رابطه ها بهتر بشه اما متاسفانه اون بیشعور عاشق خیانته نمیتونه تاپیکای خوب و خوشو بخونه کهیر میزنه😑😐

چرا بابا بارها شده من تاپیکایی دیدم که هنوز نفر اول خودم دیدم مورد دار بوده گزارش زدم به دقیقه نکشید ...

خب داری میگی مورد دار 

اصلا امتحانی برو تاپیک آخر من گزارش بزن ببین چی میشه 

آخه ناراحتیم از اینه که اینجا پر شده از کاربرایی که خیانت و بدی رو مینویسن و یه دومه گزارش نمیگیرن م ...

میفهممت منم  قبل ایوی افم همش تاپیک  میزدم یه نفرم نبود جواب بده کفری میشدم شده سایت خاله زنک بازی 

ربطی به گزارش نداره اگه تاپیک ممنوع نباشه توش دعوا نشه یا کسی فحشی چیزی نده اونم گزارش یک نفر . اینط ...

هیچ مورد ممنوعه ای تو تاپیک نبود که باعث حذف بشه...

میفهممت منم  قبل ایوی افم همش تاپیک  میزدم یه نفرم نبود جواب بده کفری میشدم شده سایت خاله ...

آره دیگه میخوام کاربریمو بترکونم برم دیکه سایت صفای قبلو نداره پر شده از عقده ای و بچه و فالگیر و رمال و خائن

خب داری میگی مورد دار  اصلا امتحانی برو تاپیک آخر من گزارش بزن ببین چی میشه

ببین متن گزارش هم مهمه بعضی وقتا میبینی تاپیک اصلا بد نیست اما کسی که گزارش میزنه یه متنی مینویسه که باعث تعطیلی میشه من کاربریم جدیده اما خودم خیلی ساله تو سایتم فقط فعال نبودم