کاربر عقده ای که تاپیکمو گزارش زدی بااینکه هیچ ممیزی نداشت خیلی عقده ای و بیشعوری از الان به بعد مثل جغد رو تاپیکاتم هرجا اسمی ازت ببینم گزارشتو میزنم عقده ای بیشعور😌✌️
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
فقط یه عقده ای بود که اومد تو تاپیکم زرزر کرد منم گفتم خب نخون برو تاپیکای خیانتو بخون پیدونم اون گز ...
با گزارش یه نفر، تاپیک تعطیل نمیشه
بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.
آخه ناراحتیم از اینه که اینجا پر شده از کاربرایی که خیانت و بدی رو مینویسن و یه دومه گزارش نمیگیرن منی که واقعا چیز بدی ننوشته بودم و یه تاپیک انرژی مثبت بود چرا باید تاپسکمو تعطیل کنن
ربطی به گزارش نداره اگه تاپیک ممنوع نباشه توش دعوا نشه یا کسی فحشی چیزی نده اونم گزارش یک نفر . اینطوری بود که هر کی با هر کی مشکل داشت تاپیکش پاک میکرد
خب داری میگی مورد دار اصلا امتحانی برو تاپیک آخر من گزارش بزن ببین چی میشه
ببین متن گزارش هم مهمه بعضی وقتا میبینی تاپیک اصلا بد نیست اما کسی که گزارش میزنه یه متنی مینویسه که باعث تعطیلی میشه من کاربریم جدیده اما خودم خیلی ساله تو سایتم فقط فعال نبودم