2777
2789
عنوان

عروس هلندی

3341 بازدید | 36 پست

سلام خانوما خوبین من یه عروس هلندی خریده بودم بچه صاحب قبلیش وقتی خریدم دم و پرای عروسو کنده بود 🥲الان حدود دوماهه که من خریدمش پراش و دمش دراومده ولی کوتاه مونده اندازه دوتا بند انگشت هستن بلند نمیشن کسی میدونه چیکار کنم تا بلند بشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم جه استرسی داشته عروس هلندی که بچه هه اینقدر آزارش کرده. صبر کن کم کم بلند میشن 

یجوری ترسیده دوماهه هنوز ترسش نریخته 🥺میرم نردیک قفسش از ترس همش گاز میگیره نفس نفس میرنه حتی وقتی باهاش حرف میزنمم میترسه

این عروس خیلی مریضه هم جسمی هم روحی ببر دامپزشک که براش قطره بنویسه و تقویت شه .حالم بد شد براش طفلک ...

بردم سه چهارتاقطره داد ولی درست نشد حتی آمپول هم بردم زدم 

باید ببرینش دام پزشکی کمبود ویتامین داره. منکه هلاکم از دست عروسم😑 امروزم از صبح قهره باهام همش میگ نمکی بیا ببرش منو میگ😑

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
یجوری ترسیده دوماهه هنوز ترسش نریخته 🥺میرم نردیک قفسش از ترس همش گاز میگیره نفس نفس میرنه حتی وقتی ...

خدا لعنت کنه کسایی که حیوون خونگی میارن و ولی ازش درست نگهداری نمیکنن که به این حال و روز بیوفته. عروس هلندی ها کلا  خیلی ضعیف و حساسن. توروخدا ببرش دامپزشکی 

باید ببرینش دام پزشکی کمبود ویتامین داره. منکه هلاکم از دست عروسم😑 امروزم از صبح قهره باهام همش میگ ...

بردم هم ویتامین داد سه چهار مدل قطره هم آمپول زد .وای الهی 😍منم ۷ تا دارم یکیش حرف میزنه برده بودم آمپول بزنن همش میگفت وای خدا وای خدا 😂

امکان داره رشد نکنه یا کلا درنیاد ؟؟

تقویتش کنی در میاد گلم . منم عروس هلندیمو وقتی جتد سال میش پیدا کردم تقریبا همین وضعیتو داشت 

بردمش دکتر و مثل جشمام ازش حفاظت کردم و بهش عشق دادم. بعد از یه مدت همه چیش درست شد ولی باید صبر کنی. الان عروس هلندیم جون و دل و شادی زندگی من و همسرمه 

بردم هم ویتامین داد سه چهار مدل قطره هم آمپول زد .وای الهی 😍منم ۷ تا دارم یکیش حرف میزنه برده بودم ...

آمپول؟ عروس رو که امپول نمیزنن 

استرس امپول براشون خیلی زیاده 

حتی گاهی کشنده هست 😳😳😳

برش دامپزشک احتمالا بهش خوب رسیدگی نشده کمیود مواد مغذی داره

قطره مولتی ویتامین زوریخ شنیدم خوبه خودمم ثبلا عروس داشتم بهش میدادم

قطره کلسیم هم بده بهش به خصوص اگه ماده باشه عروست 

پروبیوتیک هم خوبه

ایما را بریز تو آبش بعد زود به زود باید عوض کنی هفته ای یه بار فک کنم باشه بعد مثلا یه هفته پروبیوتیک یه هفته کلسیم یه هفته پروبیوتیک و...

غذا هم خواستی بدی اکه همه چی نمیخوره پلت بخر بده!

چون که همه مواد مورد نیازو داره مثل پروتیین و اینا.

کاهو و لبنیات و کافئین و اووکادو اصلا نده اینا سمیه 

میوه و سبزی بده بخوره تازه باشه نه کنسرو

برنج بدون روغن و نمک بده ماکارنی هم همین طور

تخم مرغ جوشیده با یه کمی از خود پوستش

اگه همه اینا را نمیخوره حتما پلت بخر بده بخوره

آبشو کلازود به زود عوض کن

گوشت مرغ خوبه بخوره بدون هیچ ادویه ای

یه چیزیم هست اگه تو ابش گلاب بریزی به مقدار کم باعث میشه استرسش کم شه بهتر غذابخوره اینم مثلا یه بار در یه هفته 

براش کف دریا هم بخر که گاز بزنه.

♡~God knows the best
بردم هم ویتامین داد سه چهار مدل قطره هم آمپول زد .وای الهی 😍منم ۷ تا دارم یکیش حرف میزنه برده بودم ...

ای جانم عروس من اعجوبس اصلا. با شوهرم ب هیچ عنوان کنار نمیاد تا از در میره بیرون میگ رفت میگم اره رفت جای تورو تنگ کرده خب. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.