2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3351 بازدید | 36 پست
امکان داره رشد نکنه یا کلا درنیاد ؟؟

نه بابا در میاد تو طبیعت هم ممکنه پر پرنده کنده بشه گیر کنه ، پس ممکنه ، و حتما درمیاد  

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه کسایی که حیوون خونگی میارن و ولی ازش درست نگهداری نمیکنن که به این حال و روز بیوفته. عر ...

بردم عزیزم هم آمپول زدم هم قطره گرفتم براش هفت تا هستن رفته بودم بازار پرندگان دون بخرم دوماه پیش دیدم دلم سوخت براش و خریدم ۴ تا بودن طفلی هارو بد نگه داری کرده بودن سه تاشون پر ودم نداشتن و بالشون زخمی بود یکیشم پاش لنگ میزد و یکی از بال هاشو پایین نگه میداشت دوماهه دارم تلاش میکنم اینارو درستشون کنم اندازه چند تا عروس براشون هزینه کردم تادرست بشن

واییی😂🥺🥺

اره همه براش غش ضعف میرن همچی جلو بقیه با ادب رفتار میکنه دختر خالم اومده بود بهش میگف صفا اوردی بعد ب من ک ننه شم میگ نمکی بیا ببرش 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
تقویتش کنی در میاد گلم . منم عروس هلندیمو وقتی جتد سال میش پیدا کردم تقریبا همین وضعیتو داشت  ...

😍منم عزیزم دارم همه تلاشمو میکنم تا خوب شن اون یکی ها خوب شدن تقریبا ولی دوتاشون نه یکی کلا پرودم درنمیاره یکی هم درآورده ولی رشد نمیکنه کوچولو مونده پراش

آمپول؟ عروس رو که امپول نمیزنن  استرس امپول براشون خیلی زیاده  حتی گاهی کشنده هست 😳😳😳

نمیدونم والا بردم دامپزشکی از پراش آزمایش اینا گرفت گفت فقط کمبود ویتامین دارن زیاد باید آمپول بزنم به همشونم زد 

بردم عزیزم هم آمپول زدم هم قطره گرفتم براش هفت تا هستن رفته بودم بازار پرندگان دون بخرم دوماه پیش دی ...

خدا خیرت بده عزیز دلم . عوضشو ده برابر بگیری از وقتی عروس هلندی من وارد زندگیم شده برکت زندگیم چندین برابره. این لپ گلی ها فرشته های خدا هستن 

برش دامپزشک احتمالا بهش خوب رسیدگی نشده کمیود مواد مغذی داره قطره مولتی ویتامین زوریخ شنیدم خوبه خو ...

همه اینارو بهش میدم عزیزم ولی گلابو نمیدونستم حتما امتحان میکنم و اینکه به من گفتن کاهو بده برا دراومدن پراش خوبه من میدادم پس نباید بدم ؟

ای جانم عروس من اعجوبس اصلا. با شوهرم ب هیچ عنوان کنار نمیاد تا از در میره بیرون میگ رفت میگم اره رف ...

😅وای ننه آدم دلش میخواد بچلوندشون از بس بامزه ان میتونی عکسشو بزاری

نمیدونم والا بردم دامپزشکی از پراش آزمایش اینا گرفت گفت فقط کمبود ویتامین دارن زیاد باید آمپول بزنم ...

فقط عزیز دلم یه چیزی بگم نمیدونم کدوم شهر و استانین ولی ببرینشون پیش دامپزشکی که تخصصش طیور زینتی باشه. اینکه امپول زده یعنی سر در نمیاره از طیور زینتی اخرشم دور از جون به کشتن میدتشون از من گفتن. 

🤣🤣🤣🤣واییییی  خدا دلم رفت میشه نژادشو بپرسم؟

لوتینو 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
همه اینارو بهش میدم عزیزم ولی گلابو نمیدونستم حتما امتحان میکنم و اینکه به من گفتن کاهو بده برا دراو ...

افرین خیلی کار خوبی میکنی خدا خیرت بده😁

برا عروس منم دعا کن لطفا 

کاهوووو من شنیدم نباید بدین برای باکتری های دل و روده اسون خوب نیست از یه طرف دیگه هم شنیدم برای فیبر و ایناش خوبه نمیوونم اکه دامزپشک گفته بدینس به نظرم به اون گوش کنین چون منم یه وامپزشک برا عروس خودم گفته بود نده!

♡~God knows the best