2777
2789

متولد ۷۵ 

قد ۱۷۰ 

فوق دیپلم فوریت های پزشکی 

استخدام اورژانس

مذهبی 

اصالتا اهل روستا 

پدر ومادرش هنوز روستا زندگی می کنن بخاطر زمین و باغ هایی که دارن

خودش بخاطر درسو کار چندین سال هست توی شهر هست و خواهر و فاملاشون هم اینجا زندگی می کنن 

و در راینده قرار هست توی شهر زندگی کنه چون استخدام اینجا هست

پدرش فرهنگی هست مادرش تحصیلات زیادی نداره  خانم فهمیده ای هست

به شدت مسئولیت پذیر و کاری 

چشم پاک 

مهربون 

اهل خانواده 

اهل مطالعه

ویژگی های منفیش

از نظر فکری از خانواده مستقل هست ولی اعتقاداره خانوادم هر کاری از من بخوام من نباید روشون رو زمین بندازم مثلا اگر پدرش بخواد بره کمک حتی اگر خودش کار داشته باشه میره

خسیس نیست ولی بجا خرج میکنه مثلا برای انتخاب مشاور بهترین وگرونترینشو انتخاب کرد ولی تو این ۴ جلسه ای که اومدن خونمون یک بار با خودشون شیرینی اوردن

اینم بگم که من مساله روستا رو مطرح نکردم که بگم کی بالاتر یا پایین تره ولی روستاشون ۱.۵ ساعت با شهر فاصله داره که ۲۰ کیلومترش خاکیه و امکانات زیادی نداره خودش,چندین بار از من پرسیده همچین شرایطی براتون سخت نیست و من واقعا تو همچین شرایطی نبودم نمیدونم چون حداقل دو ماهی یکبار برای دیدن پدر و مادرش باید بریم اونجا

حالا ویژگی های خودم 

متولد ۷۷ 

قد ۱۶۵

لیسانس الهیات

دانشجو کامپیوتر

پدرو مادرم فرهنگی هستن

مذهبی هستم و کلا از نظر مذهبی به هم میخوریم

اینم بگم من درونگرا هستم ایشون برونگرا

عالیه عزیزم

باهاش ازدواج کن

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همون بشدت گفتنت معلومه خودت دوس داری سر بگیره

به حرف دلت گوش بده

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

اره من بودم قبول میکردم

ولی بیشتر باهاش صحبت میکردم و بیشتر تحقیق میکردم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

جور هستید به نظرم

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

چون مذهبی هستن خیر

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

ن چون خودم۱۷۰😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)