2777
2789
عنوان

روانشناس یا روانپزشک داریم؟

70 بازدید | 9 پست

من با مشکلات زیادی تو زندگیم دست و پنجه نرم کردم...یعنی یه مشکلاتی ک شاید خیلیا نمیتونستن...اما خب چیزی ک شده نقطه ضعفم و نمیتونم باهاش مقابله کنم اینه ک حرف دیگران خیلی روم اثر میذاره...

یعنی اگه یکی باهام بد رفتاری کنه یا نصیحتم کنه یا....خیلی اذیتم میکنه و تا ساعتهااا ذهنم درگیر میشه جوری ک دیگه نمیتونم‌تمرکز کنم رو درسم و گریه میکنم و...

چیکار کنم؟

چرا من با مشکلات سخت تری کنار اومدم اما با این نمیتونم؟

مثلا ادمای سمی و منفی رو نمیتونم نادیده بگیرم و اثر میذارن روم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت از کودکیت نشات میگیره

حتما باید با یه روانپزشک صحبت کنی حتما

چون باعث وسواس فکری و اجتماع گریزی و اضطراب اجتماعی و... میشه

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

به خاطر اینه که شکست های متعدد توزندگیت داشتی اونا روحتو ضعیف کردن و استرس زیادی بهت دادن 

وقتی که آدما بهت حرف میزنن و سرزنشت میکنن برات اون استرسا و شکست ها یاد اوری میشه و تحمل این حجم از ناراحتی خودشو به صورت گریه و پرخاش بروز میده 

روانشناس هم نمیتونه هیچ کاری کنه بار ها به تراپی مراجعه کردم و هیچ تاثیری نداشت

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

عزیز باید باهاتون صحبت کنم و ریشه یابی کنم واستون.به آیدی تلگرامم پیام بدین یا درخواست بدین شمارمو میدم خدمتتون.میتونه از عزت نفس پایین باشه، میتونه وسواس فکری باشه،میتونه افسردگی باشه و خب خیلی مواردی که با برسی میتونم بگم خدمتتون

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@