2777
2789
عنوان

اینکارو بکنم ؟

125 بازدید | 16 پست

خونمو بازسازی کردم الان تموم شده ولی از اول نمیخواستم خودم برم اونجا چون خاطرات خ تلخی دارم و ی همسایه ک خانم متاهله و شدیدا بی حیا فضول خراب با شوهر سابقم رابطه داشت چون مالکه هنوزم اونجاست 

یا باید بفروشم ک الان پول ندارم روش بزارم ضرر میکنم 

یا بدم رهن کامل خودم ۶ماه صبر کنم ۶ماه دیگ ی مبلغ دیگ‌دستم میاد روهم بزارم ی مسکن مهر بخرم تو شهرک 

برم اونجا 

دلایلم: میخوام از مامانم دور بشم وشهرک واسم خوبه 

اگ بخام بفروشم و جای دیگم بخرم خ طول میکشه 

از طرفی اگ الان مامانم لج کنه منو بندازه بیرون  با پول رهنه ک میخام بزارمش بانک ۲۵۰تومنه سودش ۳۸۰۰هست ی خونه تو همون شهرک اجاره کنم 

اگرم نندازه بیرون بهتر  پولو جمع میکنم اینجوری تا ۶ماه دیگ میتونم ماهی ۷تومن پس انداز کنم بزارم رو پول خونه مسکن مهره حدود ۴۰تومن

اگرم بندازه بیرون ۳۸۰۰بابت اجاره و بقیه پولم بابت خرجهام میره ولی اول دی ۶۰۰دارم باهاش ی مسکن مهر بتونم بخرم 

اینکارو کنم ؟اینجوری اولین باره ک دارم جلو مامانم درمیام خلاف خواستش کاری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخری خوبه حتی اگر نری توش ، لطفا تایپک آخرمو گزارش بزنید پاک بشه مرسی

گزارش زدم عزیزم 

فقط متن اولشو خوندم مامان منم ۳تا دختر داشت ببین ی دعایی تو مفاتیحه اونو خوند داداشم بعد ۱۰سال نصیبش شد 

ی راه دیگم زیرنظر دکتر رژیم پسردار شدن بگیری یا ی راه دیگ وام بگیری واس آی وی اف

بده رهن ۶ ماه دیگه برو شهرک بخر

ممنون 

پارسال ک نصف قیمت الان بود ترسیدم نمیدونم چرا الکی ترسیدم نخریدم ولی الان میخام بخرم دیگ ۶ماه بعدم شاید مورد ارزونتر پیدا کنم پولم برسه بهش 

فقط اینجوری دیگ صفر میشم باید حتما برم سرکار 

گزارش زدم عزیزم  فقط متن اولشو خوندم مامان منم ۳تا دختر داشت ببین ی دعایی تو مفاتیحه اونو خوند ...

دعا هارو خوندم ،رژیم غذایی هم گرفتم ،پندسار دارو هم استفاده کردم همه متخصصاهام بهم گفتن بچع دار نمیشی خداروشکر  دوتا دختر داری،که خدا خودش سومی رو هدیه کرد بهم .اختلاف سنش بادومی ۱۲سال

نفهمیدم چی شد

ی خونه دارم دودلم بدمش ب رهن کامل و ۶ماه بعدم با پولای دیگم سرجمعش کنم میشه ۶۰۰میلیون ی خونه مسکن مهر ارزون بخرم ساکن بشم 

مامانم نمیزاره بفهمه مانعم میشه 

دعا هارو خوندم ،رژیم غذایی هم گرفتم ،پندسار دارو هم استفاده کردم همه متخصصاهام بهم گفتن بچع دار نمیش ...

داییم ۳تا دختر داره همسن ماها ک سه تاییم اونا کوتاه اومدن مامان من ن هی گیر دعا فلان اخر داداشم اومد 

اونها دختراش خوشبخت شدن .ما همه گرفتار

داداشمم مریض شده بیچاره

بزور چیزی رو از خدا نخواه ولی اگ شوهرت ول کن نیست نذر امام رضا کن مامانم داداشمو از امام رضا گرفت 

مریضی داداشم از اول نبود از دست کارای مامانم عصبی و افسرده شده  

داییم ۳تا دختر داره همسن ماها ک سه تاییم اونا کوتاه اومدن مامان من ن هی گیر دعا فلان اخر داداشم اومد ...

ان شاءالله سلامتیشو بدست بیاره ،شمادخترا هم عاقبت بخیر بشین ...آمین

ممنون  پارسال ک نصف قیمت الان بود ترسیدم نمیدونم چرا الکی ترسیدم نخریدم ولی الان میخام بخرم دی ...

همیشه این ترسا که طبیعی هم هست جلوی رفتن به جلو آدم رو میگیره

انشالله موفق باشید و سود کنید