2777
2789
عنوان

بچه سیگاری

640 بازدید | 40 پست

خانوما سلام

یکی از دوستام متوجه شده که دخترش سیگار میکشه

۱۶سالشه و میخواد بهش کمک کنه و دوستانه باهاش رفتار کنه 

اما نمیدونه چه رفتاری نشون بده که بچش بدتر نشه 

تقریبا هم باهم دوستن 

پیشنهاد شما چیه  بنظرتون چطوری باهاش برخورد کنه؟

که بعدش دخترش دوباره سمتش نره؟

چون میدونم هرچقدر بد رفتار کنه ممکنه دوباره بره سمتش حتی چیزای بدتر🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید بره روانشناس به غیر از این دوباره برمیگرده

سیگاری شدن اون بچه به خاطر عوامل روانی مثل وابستگی، سن نوجوانی، تنش های خانواده، دوری از پدر و مادر و... هست

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

با پسر بچه ۱۲ ساله که بچه های فامیل عوضی بزور بش سیگار دادن چیکار کنم من؟!

من فقط منتظرم برم یجوری کتکشون بزنم اون عوضیارو که بمیرم با اینکه بزرگترن ازم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

به نظر من اصلا دخترشون رو به مشاور نبرن.

بنظر من اگه بخواد ببرتش مشاور و پیشنهاد بده بدتر میشه 🤦🏻‍♀️

چون اگر بخواد دوستانه رفتار کنه هیچوقت یه دوست صمیمی و خوب نمیاد سریع بگه برو تراپیست و اول خودش وارد میشه و سعی میکنه دوستانه و اروم اروم درستش کنه

نمبدونم دلمم خیلی سوخت براش🥲🤦🏻‍♀️