2777
2789
عنوان

بچه سیگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 40 پست

من دوستای زیادی داشتم که اینطوری بودن .

مثلا یکی از دوستام توی کل کوچه بین بچه ها آبروش رفت و کسی بهش اعتماد نداشت البته اون موقع من باهاش دوست نبودم .

دلم براش تنگ شد و پیش بچه ها ازش دفاع کردم وخودم رو حامی و پشتیبانش کردم کم کم بهم اعتماد کرد و همه چیز رو بهم گفت طوری شد که برای هرکارش از من راهنمایی میگیره و دیگه دختر خیلی خوبی شده .

یا اینکه یکی دیگه از دوستام با یه پسری دوست بود البته بیشتر چت میکردن باهم کم هم رو میدیدن مامانش باهاش رابطه ی دوستانه ای داشت و تا فهمید بردش مشاوره حال روحیش به خاطر مشاوره داغون شد.

من اول گوشی خودم رو دادم بهش که فکر کنه بهش اعتماد دارم کم کم بهش فهموندم که ته کارش هیچ و پوچ و خودش با خواست خودش کنار کشید بعدش کمکش کردم که دیگه سیگار نکشه ولی هر دفعه که میره پیش مشاوره باز حالش داغون میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستای زیادی داشتم که اینطوری بودن . مثلا یکی از دوستام توی کل کوچه بین بچه ها آبروش رفت و کسی ب ...

اره میدونم

منم هم سن شماها بودم خیلی شیطون بودم دوست پسر و ...

و چون من با خانوادم زندگی نمیکردم از ۱۶/۱۷سالگی مامانم دیر فهمید و فک کرد با رفتار بد و روان پزشک میتونه درست کنه رفتارامو

با اینکه من حد و مز خودمو داشتم و به درس و حال روحیم اسیب نمیزدم 

ولی با رفتن مشاور من قشنگ تا کلاس ۱۲ام از درس و زندگیم افتادم🤦🏻‍♀️

میدونم بدتر اسیب میزنه

به عنوان هم سن و سالش که سیگاریه باهاش دوستانه حرف بزنید یعتی اول اعتمادشو جلب کنید و بذارید راحت پیشتون حرف بزنه بعد کمکم برسید به اینکه چرا سیگار میکشه و سعی کنید دغدغشو رفع کنید بعد هم مراقب دوستاش باشین چون اگه ترک کنه با دیدن اینکه دوستش میکشه وسوسه میشه و دوباره میکشه 

به عنوان هم سن و سالش که سیگاریه باهاش دوستانه حرف بزنید یعتی اول اعتمادشو جلب کنید و بذارید راحت پی ...

دورت بگردم امروز باهم رفتیم بیرون اتفاقا بردمش یه کافه ی باز که خواست سیگار بکشه بگه

بغد مث همیشه خودمون قلیون سفارش دادیم و  اینا اصلا لب نزد ولی ۱ساعت گذشت سیگارشو دراورد و اینا گفت میشه بکشم  منم خندیدم بهش گفتم راحت باش

اما کلی ناراحت شدم از اسیییی که بهش میزنه🥲

ولی هیچی نگفتم گفتم چند وقت بگذره که بفهمه من باهاش مشکی ندارم بعدش سر بحثو باز کنم که بفهمه برای سلامتی و حال خودش میگم نه چیز دیگع🤦🏻‍♀️🥲